Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a jest może taki tylko że z Legia Warszawa? ja bym nie miała wyjściaOdnośnie meczów i kibicowania to mój M. przez pewien czas próbował mnie namówić na taki wózek Wózek Jedo Fyn limitowana wersja Lech Poznań KKS i chociaż razem chodzimy na mecze, bo lubimy i jestem kibicem Lecha to powiedziałam - NO BEZ PRZESADY :-)
tak,wiem, domyśliłam sięaninaaa nie lubimy legii więc mam nadzieję, że nie hihihchoć przyznam, że dali wczoraj radę ;/
heheh nie dziwię się, a pomyśl sobie, że się pakujecie w samochód i jedziecie np właśnie do Poznania (albo my z wózkiem Kolejorza do Wawy, Krakowa, Wrocławia, gdziekolwiek...) ... chyba wolałabym maleństwo na rękach nosić niż z takim wózkiem jechać, bo to prawie tak, jak strzelić sobie kulkę w głowętak,wiem, domyśliłam sięale to nic,dam radę i będę tolerancyjna
![]()
a tak poważnie,to trochę bym się bała wychodzić z domu z wózkiem legii,zwłaszcza legii![]()