reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

Tiramisu zdrówka życzę!! a co do antybiotyku to też brałam na początku ciąży.. tutaj pod nazwą Amoxil (w PL nie wiem czy takowy występuje) a brałam go na bakterie w moczu :)
Ankaska trzymam mocno kciuki by Cię długo nie trzymali w szpitalu.. i żeby wszystko poszło dobrze! Jak tylko będziesz po zabiegu daj znać!

grrrrr zaczynają ludzie w koło mnie grać mi na nerwach :| byłam dzisiaj u znajomej i opowiadam jej że zaczęłam kupować rzeczy dla małego, że ostatnio byłam w sklepie takmi jumbo po środki pielęgnacyjne, a ona zdziwiona zadała pytanie "już?" to jej tłumaczę że nie chcę kupować później na ostatnią chwilę i czas najwyższy bo w każdej chwili może się teraz coś wydarzyć i zostanę uwięziona w łóżku itp itd. to ona stwierdziła że jestem przewrażliwiona.... psss aż mi ciśnienie podniosła.. bo po pierwsze sama nie ma dzieci a po drugie o swojego kota dba przesadnie.. grrr a jak jej później mówię że teraz szukam kombinezoniku dla małego to odpowiedziała że nie potrzebny bo jej chłopaka szwagierka nie używała tylko zawijała w kocyk (mały się urodził w grudniu) tylko że mama tego dzieciaczka prawie w ogóle nie wychodziła z nim na spacery to po pierwsze a po drugie kurcze.. to dziecko nawet łóżeczka nie miało bo jego rodzice twierdzili że taki maluszek nie powinien spać w łóżeczku i przez rok czasu spał w wózku :szok: i teraz ta moja znajoma wszystko porównuje do chłopaka szwagierki.. :| powiedziałam jej w końcu że jak zajdzie sama w ciąże to zobaczy jak to jest :) i będzie taka jak ja i na pewno nie pozwoli by dziecko do roku czasu nie miało swojego łóżeczka :) ludzie są naprawdę wszechwiedzący :-D :szok:

reklama
Gośka: zdaje i napewno dostaniecie:) chodz zastanawiam sie nad sesja bo przeciez bedzie zima... oby tylko biała i mrozna;)

Pola: ja zawsze tak zylam - i wreszcie czuje ze zyje w tej ciązy;)
Trzymam kciuki za kolege

Karolcia: nie przejmuj sie...i tak jak mowisz nie dajcie wesc sobie na glowe

Co do karozeli to ja mialam miski w pastelowych kolorach ktore na poczatku sciagneła... i zalozyłam inne...

Tiramisu: Doumo...(cos tam) albo Bioparox

Ankaska: Trzymaj sie!!!

Gośka: zdaje i napewno dostaniecie:) chodz zastanawiam sie nad sesja bo przeciez bedzie zima... oby tylko biała i mrozna;)

Asteria, ja mam coś z głową chyba, bo próbuję sobie przypomnieć, co takiego napisałam, że mi tak odpisałaś i nie wiem...

:)

Dodatkowo przywitałam się dziś na wątku "zakupy", myśląc, że jestem w tym wątku.

Też tak mam z tym snem. Najpierw mogłam spać 24h na dobę spałam do 11 potem jeszcze raz po obiadku i spać już o 20 hahaha. Teraz od jakiś 3 tygodni cierpię na bezsenność. Chodzę spać 23 albo później budzę się na siusiu ze 2 razy w nocy nie mogę już usnąć przez jakąś godzinę wiercę się z boku na bok a i tak wstaję o 7 rano albo wcześniej. Ciekawe czy z tą bezsennością będzie już tak do końca :-)

Witam sie i ja
Ankaska-trzymaj sie. A znieczulenie mozemy brac miejscowe.
Fazerkam-to nie jestes sama! Mnie tez wkurzaja dookola, mowiac, ze ja mam czas na robienie zakupow dla dziecka. Ale co tam. Kurcze, jakby kupic na raz to bankructwo murowane!!! :tak:Wiec nie przejmujmy sie i robmy zakupy pomalutku! Po za tym to sama przyjemnosc:-) i pewnie nam zazdroszcza!
Ja mam ciezki tydzien w szkole, same jakies testy itp. Zmykam wiec i milego dnia ;)

Witam cieplutko!

Dla poprawy nastroju zamówiłam Malutkiej okrycia kąpielowe...
OKRYCIE KĄPIELOWE Z KAPTUREM 100x100 - KOLORY (1844324980) - Aukcje internetowe Allegro

polecam bo są mięciutkie i milutkie pomimo wielu prań z Kamilkiem używamy ich do dzisiaj po każdej kąpieli...

a na 10 zmykam z synkiem do Zabrza na badanie jelitek w kierunku bakterii bo ostatnio ma problemy z brzuszkiem...

a z Malutką mamy dzisiaj wizytę o 18.30 u gina...

witam wtorkowo mamusie :-)

u mnie podobnie jak Was (fazerkaam, anielkaa) ciągle ktoś mówi, że to za wcześnie na robienie zakupów, ale potem to przecież nie tylko wyprawka dla dzidziusia ale i święta, no i zmęczenie. Nie ma co, trzeba powoli kompletować.

reklama
Witam Dziewczyny!
Ja ide zaraz oddac mocz do badania, a jutro wizyta z usg :-) Mezus jedzie ze mna to zobaczy pierwszy raz Mala :-)
Jesli chodzi o zakupy, to mi tez na poczatku mowili wszyscy (lacznie z Mezusiem) ze po co tak wczesnie, ze jeszcze tyle czasu, ale ja tam wole miec wszystko wczesniej skompletowane niz robic to na wariackich papierach :-) A teraz wszyscy chca ze mna jezdzic i kupowac, tez sie zarazili tymi zakupami :-)
A propo zakupow- wkleilam zdjecia w dziale zakupy mojego nowego kompleciku dla Milenki :-)
Tiramisu- udanej wizyty! I sliczne okrycie kapielowe- kupilam podobne :-)

Do góry