reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2012

sarat - gratuluje ;D ja nie grywa w totka, bo po prostu nie wierze w wygrana :p
a co do maluszka, to razej jeszze chyba nie powinno mu by az tak ciasno .. no chyba, ze bedzie spory hehe :)

bakalia - ja podczas przeziebienia nabylam za rada pani sprzedajacej jakies tabletki takie zelkowe, wziela dwie i bol gradla minal odrazu .. takze popytaj w aptece :)

Marcia - a coz to za sesja ;>

ogolnie ja sobie jem wlasnie frytki mam ten kofort, ze nie musze nic gotowac bo A, wróci z pracy poznym wiezorem .. ZNOW ..
za to za chwile zabieram sie za sprzatanie mieszkania ale okropnie mi sie nie chce .. wy juz po? :p

reklama
ja wczoraj wysprzątałam mieszkanko :-) dzisiaj po kilku dniach mężuś w końcu do końca złożył łóżeczko także zabrałam się za umycie go gdyż to łóżeczko dostaliśmy od mojej przyjaciółki.. i tak je wyczyściłam i gdzie nie gdzie jest odpryśnięta farba.. (szczególnie na rogach) łóżeczko z dobrej firmy także opłacało się je wziąć i przy okazji grosik zaoszczędzony :) i tak myślę żeby je pomalować :-) będzie jak nowe.. i chyba obetnę mu tak z 5cm nogi bo duże to łóżeczko w porównaniu z całym tym malusim pokoikiem..

a ja wlasnie wrocilam :) bylismy ogladac porodowke i musze przyznac ze inaczej sobie to wyobrazalismy, pokoj wyglada jak sypialnia w przytulnych barwach do tego szafeczki waga itd pilka i material zwisajacy z sufitu nad lozkiem :) do tego obok w pokju wanna... i pokoje po porodzie fajne bo max 2 kobiety w jednym. podobalo mis ie ciekawe czy bedzie mi sie podobac jak beda bole :p i przyjdzie czas na porod :D polozna powiedziala ze to my koebiety jestemsy szefowe :) a a lista do szpitala mnie rozwalila.
oprocz ciuszkow i chemi to
Muzyka
szampan
kamera
jedzenie wrazie w (slodycze tez )
i podoba mi sie to ze to jest klinika dziecieca.
alez sie rozpisalam :)

zazdroszcze! ja, jak posprzatam to zaraz od nowa jest nabrudzone ..
mamy szklana umywalke w łazience, zawsze sobie ją tak super umyje, a A w 2 min, potrafi zalac ja woda, co mnie mega irytuje!
jeszcze zepsuł mi sie okurzacz, wrr, wszystko nie tak :p
my tez łózeczko mamy od mamy A, i tez chcemy pomalowac : )
a jak pomalowaliscie sciany w pokoiku malenstwa? :)

malutkans - haha, szampan i slodycze? :D ciekawe ciekawe.
Nam polozna mowila, zeby sobie przyniesc swoja wode i batonika, bo one tam nie maja a po porodzie zazwyzaj chce sie jesc ;D

szampan na wzniesienie toastu tylko ze jak tak po 9 miesiach jak wezne lyk szampana to chyba sie upije :p no ale oczywiscie my szampana nie bedziemy brac ewentualnie jakis soczek na toast :p

oj tak ja bylam rano po porodzie taka glodna ze szok. Jadlam az mi sie uszy trzesly:)

malutka muzyka i szampan fajnie. Ja muszę iść sobie polozna wybrac tzn mam wybraną ale czas sie przypomnieć

czy wy też miewacie czasem bole delikatne jak na miesiączke?
zaczynam sie martwic

marcia - a wy placicie jakiejs poloznej, ze idziecie sobie wybrac czy co? ;>
hm, czytalam wczoraj chyba, ze to niezbyt dobrze jesli boli jak na okres, bo to objaw porodu przeciez, wiec lepiej powiedz o tym swojemu lekarzowi co bys wczesniaczka nie urodzila ..

Na chwilke tylko, pewnie dopiero we srode pobede z Wami dluzej. Proponowany temat zalozylam;-)

Marciaa mam i to dosc czesto takie bole, ale nic sie nie dzieje innego, wszystko wyglada ok. Zwykle jak maly ulozy mi sie gdzies w dole, to od razu lupie w krzyzu, pachwinach i jajnki bola. No-spa na to nie pomaga, bynajmniej mi.

pozdrawiam wszystkie brzuszki

reklama
Do góry