myszka2607
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Dzisiaj jak nie odbieraliśmy z Ł. tel. bo akurat nie mogliśmy, to teściowa myślała że już jej się 4 wnuk rodzi:-) To chyba po wczorajszej akcji:-) Więc ją zapytałam czy myśli, ze my byśmy z Matim na tej porodówce byli
A ja już dzisiaj spoko, trochę odpoczywam a po południu jedziemy do znajomych. mam nadzieję usłyszeć jakąś dobrą wiadomość bo oni od stycznia starają się o dzidziusia...
Marciaa to Ty może jednak odpoczywaj, bo trochę jeszcze wcześnie na Malucha
A ja tam lubię niedziele bardzo, właśnie przez to lenistwo:-) Bardzo mi tego w ciągu tyg. brakuje...
Więc miłej niedzieli!
Dzisiaj jak nie odbieraliśmy z Ł. tel. bo akurat nie mogliśmy, to teściowa myślała że już jej się 4 wnuk rodzi:-) To chyba po wczorajszej akcji:-) Więc ją zapytałam czy myśli, ze my byśmy z Matim na tej porodówce byli

A ja już dzisiaj spoko, trochę odpoczywam a po południu jedziemy do znajomych. mam nadzieję usłyszeć jakąś dobrą wiadomość bo oni od stycznia starają się o dzidziusia...
Marciaa to Ty może jednak odpoczywaj, bo trochę jeszcze wcześnie na Malucha
A ja tam lubię niedziele bardzo, właśnie przez to lenistwo:-) Bardzo mi tego w ciągu tyg. brakuje...
Więc miłej niedzieli!

jakoś się tak złożyło że żadna brzuchatka oprócz mnie nie stała tylko sami faceci. Powiem Wam że nie wkurzało mnie do tej pory że muszę stać ale na BOGA to była kasa pierwszeństwa i mimo tego że każdy facet na mnie spoglądał nikomu nie przyszło przez myśl aby mnie przepuścić, a ja sama też się nie odezwałam bo chciałam właśnie zobaczyć reakcję tych wszystkich "mężczyzn".