reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

Lajt wszystkiego najlepszego dla Lidusi!! pokaz fotki z imprezki co:tak:

u nas w szpitalu kapały babki. Raz dwa namydlily przemyły scierka i kuniec.

:eek:

ja jestem stary kapiec ciag dalszy. Pobiegałam po galeri. Kupilam kiecke w happy mum czarna na Sylwestra...ale jeszcze ja spokojnie po porodzie wynosze :))))

reklama
Lajtway!:) najlepsze życzenia dla córusi:D dwa latka to już poważny wiek:D Mała cieszy się na konkurencję?:p:p z tą prawą stroną/pozycją dzieciaczka to u mnie i u Gośki się sprawdza:D:D

LAJT miluteńkie życzonka dla córci- to teraz bunt 2 latka?:-D

A u mnie stronka z płcią się nie zgadza :-p i chiński kalkulator płci też nie :-p

U nas od kilku lat organista też nie chodzi na kolędę.
Melisa, my też mieliśmy tylko 1 spowiedź przed ślubem z racji wspólnego mieszkania. To taka kara miała być:eek:
Fiona, to trzymam kciuki i daj znać, co tam wyjdzie w tym szpitalu. Jestem ciekawa bo też moja mała jest pośladkowo ułożona, ale nikt mi jak dotąd nie proponował próby jej właściwego ułożenia:no:

miłych snów Wam życzę! obyście przespały jak najwięcej godzinek ;-)

ja idę się położyć może uda mi się zasnąć .. głodna jestem a już wszystko pozjadałam :-D trzeba przespać rządze jedzenia hahaha

reklama
Niki - znamy osobiście dziewczynę (jakaś siódma woda po kisielu rodzina P.), która całą ciążę słyszała "Chłopiec, chłopiec.", a ma półroczną córę. Także nie zawsze się "diagnoza" sprawdza. :)

Do góry