reklama
A
asaiczek18
Gość
Musisz być pozytywnie nastawiona
będzie dobrze 
mysiak
Fanka BB :)
Witaj Gosia
Ja też mam jutro wizyte.. wg @ to bedzie 5t4d, ale wg owulki chyba maleństwo bedzie miało mniej ...zobacze na USG
A wogole to jutro ide na prywatną wizyte bo potrzebuje pilnie zaswiadczenie i ciąży, a u mojego gin na NFZ mam wizyte dopiero na 26 czerwiec i to bedzie juz po 10tyg...
niebieska.. ja też czasem odczuwam ssanie w zołądku, jaby mi ktoś tam odkurzacz i ssanie włączył hahah
ja mam zawsze kefir pod ręką, albo butle wody i tyle... rzymam się 6 posiłkow dziennie, średnio co 2h małe porcje...a wczorajsza zachcianka... mlask mlask pyszne ogórki kiszone
Ja też mam jutro wizyte.. wg @ to bedzie 5t4d, ale wg owulki chyba maleństwo bedzie miało mniej ...zobacze na USG
A wogole to jutro ide na prywatną wizyte bo potrzebuje pilnie zaswiadczenie i ciąży, a u mojego gin na NFZ mam wizyte dopiero na 26 czerwiec i to bedzie juz po 10tyg...
niebieska.. ja też czasem odczuwam ssanie w zołądku, jaby mi ktoś tam odkurzacz i ssanie włączył hahah
mysiak
Fanka BB :)
ooo moj suwaczek się zwiesił...
Hej. Dziewczyny mam pytanko. Można brać espumisan w ciąży? I to na moim etapie? Mam takie wzdęcia, brzuch jest nawet twarda i wyglądam na 3 miesiac
Teraz to już ciężko przez te wzdęcia nie zauważyć ciąży... albo ludzie pomyślą,że tak się upasłam, albo, że to ciąża
Chociaż wydaje mi się, że to po luteinie bardziej. Dzisiaj dopytam gina co i jak z ta lutką... Ile ją mam brać itp. Miałam nadzieje, że nie będę się musiała faszerować lekami a tu masz Ci los...
Jak u was z jedzeniem? Ja od dzisiaj powiedziałam sobie, że już nie jem nic śmieciowego, same owoce, warzywa, nabiał... a rzadko makaron i ryż (my z mężem nie lubimy ziemniaków) no i mięska różne oczywiście
Czasami tylko mam jakąś zachcianke na coś, ale tak to nie mam napadó jakiegoś wilczego głodu... ale to dobrze bo w tamtej ciąży jadłabym i jadła, do 10 tygodnia 4 kg przytyłam

Jak u was z jedzeniem? Ja od dzisiaj powiedziałam sobie, że już nie jem nic śmieciowego, same owoce, warzywa, nabiał... a rzadko makaron i ryż (my z mężem nie lubimy ziemniaków) no i mięska różne oczywiście
Czasami tylko mam jakąś zachcianke na coś, ale tak to nie mam napadó jakiegoś wilczego głodu... ale to dobrze bo w tamtej ciąży jadłabym i jadła, do 10 tygodnia 4 kg przytyłam
Gosia witamy serdecznie
. Ja czekam niecierpliwie - wizytę mam umówioną na 8 czerwca . Jeszcze trzy tygodnie .
Niebieska planowaliście płeć tym razem ??? Podobno im bliżej owulacji tym większe prawdopodobieństwo , ze będzie chłopiec. U mnie się sprawdziło.
Słuchajcie, nie dałam rady - na śniadanie zjadłam dużego loda !!!!
Niebieska planowaliście płeć tym razem ??? Podobno im bliżej owulacji tym większe prawdopodobieństwo , ze będzie chłopiec. U mnie się sprawdziło.
Słuchajcie, nie dałam rady - na śniadanie zjadłam dużego loda !!!!

baska201, jej to miłe bardzo.
Dziękuje!
Podziwiam za cierpliwość, ale to czekanie na wizytę na pewno wyjdzie Wam tylko na dobre!
Marzenixx, kochana, będzie dobrze! Proszę Cię, nawet nie myśl inaczej, bo Ty masz być moim wsparciem, mamy między dzieciaczkami niecałe 2 miesiące różnicy. Musimy się wspierać!
Ja po wczorajszej wizycie odzyłam i mogłabym góry przenosić
Podziwiam za cierpliwość, ale to czekanie na wizytę na pewno wyjdzie Wam tylko na dobre!
Marzenixx, kochana, będzie dobrze! Proszę Cię, nawet nie myśl inaczej, bo Ty masz być moim wsparciem, mamy między dzieciaczkami niecałe 2 miesiące różnicy. Musimy się wspierać!
Ja po wczorajszej wizycie odzyłam i mogłabym góry przenosić
reklama
lanjaa
Aga mama Julii
Kropka a patrzyłaś na ulotkę czy można w ciąży brać? Albo w necie poszukaj ulotki. Też mam trochę wzdęcia ale na razie nie jest źle.