Czarni
matka wariatka :D
wiadomość od CLUUE w wątku szpitalnym 
Afja dobrze ze już w domku prześpisz sie w swoim łużku i jutro dzien bedzie już lepszy
Afja dobrze ze już w domku prześpisz sie w swoim łużku i jutro dzien bedzie już lepszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

U nas to na odwrot - to moj chlopak na poczatku mi mowil, ze ja taka oziebla jestem, uczuc nie wyrazam i mu nie mowie ze go kocham, alez mi sie romantyk trafil 
no to teraz mu mowie ciagle i on tez a najlepsze, ze po polsku.

Dzięki za miłe słówko, również w imieniu męża. Aż wstyd się przyznać, że i tak czasem na niego narzekam i się czepiam
No i zgadzam się, że faceci nie mają wyobraźni. Mój niby rozumie, że ja nie domagam, ale mam czasem wrażenie, że rozumie, bo musi, a nie dlatego, bo chce
A co do tych baterii, to czasem nie trzeba było odebrać w punkcie obsługi? U nas tak jest w sklepach, że do wielu rzeczy baterie dają po zapłaceniu rachunku.

Nogi i rece zaczely mi puchnac, wiec wygladam jak swinka pigi
a ja sie przejmowalam....

zrobila niezla furore i oczywiscie przepis poszedl dalej, bo wszyscy byli zachwyceni !!!
i szybko wybucham i chwila i awantura gotowa... Na szczęście dogadaliśmy sie bo inaczej było by źle...
Zdrówka życzę!