Indziorka
Fanka BB :)
Caroline, Aninek, Magda Dziękuję za życzenia zdrowia
Mam nadzieję, że to tak tylko na chwile i przejdzie bo jak nie to mnie nerwa rozniesie, wiecie przekonanie, że znowu antybiotyku nie będą mi chcieli dać, a tu brak czasu na to
Aninek Masakra
znaczy niby się wie, że takie rzeczy się dzieją na świecie, ale jak to jakąś bliską/znajomą osobę dotyka to jest to takie nierealne... Szczerze to mnie by się nigdzie na Sylwestra wybywać nie chciało
nawet jeśli ze swoim mamy wizję bardzo długiego niewychodzenia
w domku to zawsze się położysz jak masz ochotę, nie stresujesz się co założysz
ale widzę, że Twój to jeszcze potrzebuje zaczerpnąć łyk "wolności" 
Magda A weź z tymi skurczami
Wczoraj zrobiłam sobie dzień bez nospy i było ok, ale dzisiaj to już nie dało rady niestety :/ Ja też jutro załatwiam ostatnie sprawy i zakupy, które mi się przypomniały
znaczy koniecznością nie są, ale jak będą to się i tak przydadzą
gorączki nie mam, a podjechać pod samo wejście przecież można, więc myślę, że tą chwilę w sklepie przy dodatniej temperaturze na zewnątrz dam radę
chyba, że krzyże nie będą mi życia dawały
Ech już jutro sylwester więc mam nadzieję, że urodzimy w styczniu 
Caroline Dobrze, że Twój to taki majster
ja sobie nie wyobrażam, jak mi ciepłą wodę wyłączą, bo co roku to robią na tydzień,przez konserwację rur
Ada Spakuj torbę i się pochwal
Idę spać normalnie... Przynajmniej kłopotów z zasypianiem nie mam
znaczy nie śpię po długo, ale przynajmniej jak już jestem śpiąca to zasnę, a nie się męczę z boku na bok 
Aninek Masakra
znaczy niby się wie, że takie rzeczy się dzieją na świecie, ale jak to jakąś bliską/znajomą osobę dotyka to jest to takie nierealne... Szczerze to mnie by się nigdzie na Sylwestra wybywać nie chciało Magda A weź z tymi skurczami
Caroline Dobrze, że Twój to taki majster

Ada Spakuj torbę i się pochwal
Idę spać normalnie... Przynajmniej kłopotów z zasypianiem nie mam

fajnie że udało ci sie zamówić i masz racje bo ja na twoim miejscu tez bym sie cieszyła że nie musze sie odstawiać, w sumie to tez dodatkowy wydatek, kupno kiecki i to jeszcze ciążowej i buty na obcasie w naszym stanie chyba odpadają
nie bój się, na pewno nie będzie tak źle jak ci się wydaje, chyba każda z nas ma jakieś takie myśli tuż przed... ja też niby mam termin cc ale jakieś dziwne myśli i wrażenie że coś może się zacząć wcześniej, no a wtedy to juz moge rodzić naturalnie, tylko też się troszke boje
dostał ochrzan, Konrada jeszcze do siebie na noc moge zabrac żeby nie musiał spać chociaż jedną noc jak sie tym napsika, ale drugiego dziecka juz nie wcisne nigdzie
Kurcze, koniecznie zbij temperaturę. Ja w tej ciąży nawet brałam ibuprofen, jak trzeba było. Temperatura jest groźniejsza dla maluszka, niż tabletka, więc uważaj na siebie. Trzymaj się i wracaj do zdrowia!
wole w takim razie żeby chociaż ten kawałek zrobił, bo niefajnie to wygląda i przez to nie mogę ustawić mebli tak jak były, łóżko młodego wtedy wróci w to miejsce tylko dalej od ściany i bez poduszki żeby znów się nic nie "ukisiło". Tak więc wiesz, chce by cokolwiek zrobił teraz, jeżeli mi powie że całą ścianę teraz przed porodem zrobi to prosze bardzo, nie będę go powstrzymywać