Vinga całuski dla Nataniela ! Niech sie oczko goi jak najszybciej . ściskam Was mocno
Co do witamin ja biorę Pregna plus.
U nas leje i konca nie widać , jak ja to kocham!
Jeśli chodzi o wychawanie dziecka u nas obowiązują zasady zeby z dzieckiem rozmawiać , tłumaczyć , pokazywać uczyć nowych rzeczy. Ale byc konsekwentnym , jak czegoś nie można to nie można , wytłumaczyć dlaczego, ale sie nie łamać i nie ustępować . No i przede wszystkim dużo Natanowi czytamy, w miare możliwosci poswiecamy czas i okazujemy wiele miłości
Mam nadzieję, ze wyrośnie nam fajny facet z niego
Co do witamin ja biorę Pregna plus.
U nas leje i konca nie widać , jak ja to kocham!
Jeśli chodzi o wychawanie dziecka u nas obowiązują zasady zeby z dzieckiem rozmawiać , tłumaczyć , pokazywać uczyć nowych rzeczy. Ale byc konsekwentnym , jak czegoś nie można to nie można , wytłumaczyć dlaczego, ale sie nie łamać i nie ustępować . No i przede wszystkim dużo Natanowi czytamy, w miare możliwosci poswiecamy czas i okazujemy wiele miłości

naprawdę - wiem co mówię bo mam córkę kilka m-cy starszą od Konradka Twego i jestem przekonana, że mega histeria by była przy zakładaniu welfronu. Zuch chłopak. Dodatkowo mam bardzo podobne podejście do wychowania, też tłumaczę wszystko, pokazuje dlaczego czegoś nie może, teraz już sama często opowiada epopeje np wczoraj zobaczyła, że tatuś colę pije " Matinka coli nie moze, będzie bolał brzuszek i będzie slacka i cola niedobra "
. Powodzenia na glukozie Fifi
Ona chyba jakis kickboxing uprawia ;p
Co do kłucia – to u mnie też bywa i twardnienie u kłucie – ale widać w normie, bo szyjka się nie skraca, a ja wciąż na nogach i do pracy..