Na_Ratunek
Fanka BB :)
Ja mam jednego brata 13 lat mlodszy.... moj ma dwoch braci jeden starszy jedem mlodszy....zreszta u niego w rodzinie sami faceci.... jeszcze sie dziewczynka nie urodzila..... od strony mojego taty jestem jedyna dzyewczynka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Kocham dzieci, jestem wychowawczynią w przedszkolu więc dzieciarnia to całe moje życie :-)
ja też jestem przedszkolanką, niestety nie pracującą w zawodzie :-( a bardzo bym chciała. dodatkowo mogę być nauczycielem w 1-3. strasznie lubię tą pracę ale niestety nigdzie nie ma wolnego miejsca. a teraz kobietę z dwójką małych dzieci to nie wiem kto zatrudni.

Zobaczymy czy wyjdzie!
)
Na ratunek, kiedy zamierzasz testować? (pewnie już pytałam ale nie chce mi się szukać)
dziewczyny przez kilka dni aż 23 strony naskrobałyśmy
znów brzuch zaczyna boleć. P na spacerze z małym a ja leniu****ę
edit, ale jaja, "leniuchu..ję" mi wygwiazdkowało heh
bo mam te czule testy 10.... wiec 17.05i tak moze jeszcze nie wyjsc. ja mialam zagniezdzenie dopiero 9-10 dni po owu. i tylko beta z 9dnia wyszla 3,4 . a 7dni pozniej 528,3... na tescie moze jeszcze nie wyjsc.No chce zatestowac 10 dni po owubo mam te czule testy 10.... wiec 17.05