reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

Ja mam jednego brata 13 lat mlodszy.... moj ma dwoch braci jeden starszy jedem mlodszy....zreszta u niego w rodzinie sami faceci.... jeszcze sie dziewczynka nie urodzila..... od strony mojego taty jestem jedyna dzyewczynka

reklama
mój mąż ma jednego brata z którym się nie dogaduje, a ja mam 2 siostry, tylko przepaść wieku jest między nami ogromna więc też z dogadywaniem się nie jest najlepiej
no i już wróciłam ze spaceru, myślałam, że za moment zemdleję. w dodatku mąż ma mnie w dup..ie, proszę żeby wrócił z pracy normalnie bo sie źle czuję od rana a ten specjalnie zostaje bo jakiejś tam babie coś obiecał. fajnie, baba ważniejsza ode mnie

Vinga współczuję... może faktycznie to było bardzo ważne?
Nooo jest szansa i na 4! Ale wątpie żebym taki los na loterii wygrała :-D Kocham dzieci, jestem wychowawczynią w przedszkolu więc dzieciarnia to całe moje życie :-)

No ja z bratem też mam słaby kontakt bo jest 7 lat młodszy... ja jestem na etapie rodzenia dzieci a on imprezowania i skakania z kwiatka na kwiatek... ale w dzieciństwie kontakt mieliśmy super!

Własnie dlatego, ze teraz ten mój brat mi tak "ucieka" to chciałam mieć dzieci z małą różnicą wieku, no i będzie równo dwa lata :-D

Vinga też właśnie wróciłam ze spaceru... jesttak gorąco ze żyć się nie da....

Fifka, u mnie jedna siostra 9 lat młodsza, a druga 18 lat młodsza :) widzę, że mamy taki sam zawód :-D ja też jestem przedszkolanką, niestety nie pracującą w zawodzie :-( a bardzo bym chciała. dodatkowo mogę być nauczycielem w 1-3. strasznie lubię tą pracę ale niestety nigdzie nie ma wolnego miejsca. a teraz kobietę z dwójką małych dzieci to nie wiem kto zatrudni.
u nas nie tyle,że gorąco ale strasznie duszno jest, oddychać nie można. Nat się denerwował, że wracamy ale cóż, dziadek nie przejdzie się z nim na spacer :crazy:

Ja też mam uprawnienia na klase 1-3 ale zdecydowanie wole pracować w przedszkolu i los chciał że akurat się załapałam. Teraz od dwóch lat siedzę w domu (zwolnienie, macierzyński i wychowawczy) No i zapowiadają się kolejne 2 lata... niby szefowa chcę żebym wróciła ale ciekawe jak to będzie po tylu latach.... :sorry:

Plan na razie jest taki że jak drugi maluch skończy roczek to wracam do pracy z Konradem (tylko byle nie w mojej grupie... ale w jednym przedszkolu) a młodsze zostanie z babcią :-D Zobaczymy czy wyjdzie!

Na ratunek, kiedy zamierzasz testować? (pewnie już pytałam ale nie chce mi się szukać :zawstydzona/y:)
dziewczyny przez kilka dni aż 23 strony naskrobałyśmy :-p
znów brzuch zaczyna boleć. P na spacerze z małym a ja leniu****ę

edit, ale jaja, "leniuchu..ję" mi wygwiazdkowało heh

Ostatnia edycja:
Na ratunek, kiedy zamierzasz testować? (pewnie już pytałam ale nie chce mi się szukać :zawstydzona/y:)
dziewczyny przez kilka dni aż 23 strony naskrobałyśmy :-p
znów brzuch zaczyna boleć. P na spacerze z małym a ja leniu****ę

edit, ale jaja, "leniuchu..ję" mi wygwiazdkowało heh

No chce zatestowac 10 dni po owu :sorry: bo mam te czule testy 10.... wiec 17.05

reklama
Do góry