reklama

Styczeń 2015

No cóż się dziwić, koncerny raczej na zysk nastawione a nie na działalność humanitarną :-)

Poszczepienna Encefalopatia -> Autyzm | Autyzm a Szczepienia?

Ja na szczęście nie paliłam, kilka fajek w gimnazjum, taki wiek :-D Na szczęście mnie nie wciągnęło.
Nie piszcie już o tych pysznościach, tylko czekam aż mąż wróci i biegnę na zakupy :-D A teraz to mnie tylko irytuje półpusta lodówka i leń w tyłku.

Ostatnia edycja:
reklama
agulqa, no właśnie fajnie, bo mąż od po 8 do 15.30 w domu, ale coś przebąkuje, że chce pracę zmienić i cały plan się rypnie :-(

alecta, Młoda też ma czasem taki dzień wyjca, ale to właśnie zauważyłam, że wali jej, jak jej się nudzi... I wszystko na NIE, o wszystko buczenie...

emilchen, ostatnio mam tak codziennie - ledwo skończę jeść, już bym coś zjadła, byle mordą mielić :confused2: Szlag mnie trafia :dry:

McPearl, ja też rzadko kupuję to, co mi lekarz "każe", wracam do domu i porównuję składy danych leków i wybieram najlepszy albo najtańszy... A już najlepszy jest mój gin, co tylko Pregnę wciska, nie patrząc, ile to gów.no kosztuje :confused:

Ja paliłam całe studia, później też popalałam, między ciążami niby tylko na imprezach i do piwa, ale odkąd zaszłam w ciążę to dostaję wścieklizny!!!
No tak mi się jarać chce, że masakra!!!
Raz nawet wymiękłam i zapaliłam (jakoś koło 10-12tc) ale delektowałam się normalnie jak najdroższym frykasem...

Karpanna, bo jednakże lekarz zalecił je z jakiejś przyczyny ;-)

Mój mąż już wraca do domku :-D
Nie pamiętam kiedy ostatni raz mnie to tak cieszyło :-D

Młody za to poszedł spać, a maruda dalej marudzi.
Byle jeszcze tylko jutrzejszy dzień przetrwać...

Dzien Dobry mamusie! Wróciłam niedawno z paznokci i z zakupów. W końcu wyglądam jak człowiek :)

Piekę dzisiaj pleśniaka z jabłkami i oczywiście serniczek Nulini :) trza mężowi przyjemność sprawić z okazji urodzin :)))
Nuli, jeśli Ty też masz dzisiaj urodzinki, to wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń!

LayDeeK pokaż pazurki ;) ja jestem zachwycona moimi nowymi :D

Alecta moja maruda właśnie wstała :/ i juz jakąś depresję gangstera ma :P

LayDeeK ja zawsze pleśniaka/skubanca robię z wiśni :)

reklama
Doggi ja muszę Ł na zakupy wysłać, bo jutro go cały dzień nie będzie, a w pt już goście przyjeżdżają to mu chyba Nikole wcisne żeby mu "pomogła", bo ja już nie mam na nią siły.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry