• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2015

Ale bym teraz przez Was zapaliła, robicie smaka :-)
Nic a nic nie odrzuciło mnie od fajek, wcześniej nie było chyba godziny żebym nie pomyślała o fajce a teraz dnia. Jak widzę kogoś na ulicy kto się tak mocno i z przyjemnością zaciąga, to aż mu zazdroszczę :zawstydzona/y:.

Nulini, spełnienia marzeń !!! (Ty jesteś specjalistka od strony ZUSu :) gdzie się sprawdza czy mają zamiar mnie odwiedzić? :-) )

LayDeeK, śliczne pazurki, bardzo takie lubię

Doggi, mój mąż na szczęście zje wszystko i wszystko chwali, nawet jak mi ostatnio babka wyszła paskudnie sucha, to stwierdził, że jest idealna żeby z kakao zjeść ale może żebym inna upiekła następnym razem.

reklama
agulqa, ja mam wszystkie wyniki książkowe, więc biorę "byle co", już drugi raz dostałam u gina jakieś suplementy, więc od ponad 2 miesięcy nic nie kupuję :-D A z pracą wiem, że tragicznie, u mnie na wsi to już w ogóle :no:

Megami, bo 6 grudnia Mikołaj i zaraz święta, wiesz, ile to prezentów???

goferek, absolutnie nie jestem specjalistką od ZUSu :-D I szczerze nie mam zielonego pojęcia gdzie to sprawdzić, da się w ogóle?

Goferek tego nie sprawdzisz czy mają zamiar Cię odwiedzić, bo wtedy takie kontrole byłyby bez sensu.
Mi babka powiedziała ostatnio, że Ci co kontrole przeprowadzają przychodzą do pracy i dopiero dowiadują się, że mają gdzieś jechać.

Mój mąż na szczęście też z tych co wszystko zjedzą.
Z jednej strony to dobrze, ale z drugiej jak chcę się dowiedzieć czy coś mi wyszło to nie mam co go pytać, bo jemu wszystko smakuje i jego ocena nie jest obiektywna :-P

Femme nie, po prostu kopiec sie rozplynal jak juz kiecys pisalam a na kurczaka mialam super przepis ale chyba za duzo przypraw dalam :-P razem kibelek okupowalismy tak nas czyscilo :-P tyle ze ja zjadlam z pol lyzki bo nie dalo sie jesc a on cala reszte ;-)

Nulini ja niestety od gina nic nie dostaje. A ze szkoly rodzenia mamy uwaaaaga jednego pampersa z huggisow ;-)

Laydeek my byk i ryba. Moj sis ryba jak Ł i z nia za cholere sie nie moge dogadac, a z Ł jakox inaczej ;-)
Zrobil mi i Robertowi sok ze swiezych owocow. Kochany

Agulqa haha to zaszaleli z prezentami w szkole rodzenia :-D

Nulini fajne ze tabletki gratis dostajesz jakaś dobra przychodnia

Ja nic nie biorę zaczęłam drugi raz to było mi nie dobrze i się rozchorowalam :dry: widoczne mój organizm nie potrzebuje :-P

U nas skorpion i ryba :-P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry