• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2015

Agulqa_b ja ostatnio u gina dostałam paczkę dla przyszłej mamy i ręce mi opadły (pampers i saszetka płynu lovela) i milion broszur gdzue mleko modyfikowane tylko bebilon bo inne to zło, witaminy tylko femibion bo inne to zło, pieluszki tylko pampers a butelki i smoczki tylko avant czy jak się zwą.... Ręce mi opadły!

Megami mój mąż z 28 grudnia i on tez zły bo pokrzywdzony bo prezent jeden tylko dostawał. Chociaż u mojej mamy tak by nie miał ją np mam imieniny 12.12 wiec prezent zawsze na Mikołaja potem na imieniny i potem gwiazdka ;) urodzaj :D zawsze jakiś drobiazg ale było rozłożone tak żebym nie była pokrzywdzona :)

Agulqa_b mój też był wszystkim silnie zdziwiony a jak przyszło co do czego to czasem wydawało mi się że jest w opiece lepszy niż ja tak mu wszystko dobrze szlo. Może miał instynkt macierzyński ;)

reklama
Tak myślałam, ale wolałam się upewnić :-D Mój z 17, córa 20-go więc znam ten ból. A jeszcze mąż zawsze narzekał, bo nie miał normalnych urodzin, prezentów tylko świąteczne i chcemy córce tego oszczędzić :szok:

No ja się cieszę, że Młoda z początku stycznia, a Gutek będzie z końca, co prawda z ciężkim bólem dupy będę znosić teściów aż 2 razy w miesiącu, ale chciałabym uniknąć łączenia imprez dzieci, bo zawsze będą poszkodowane :-(

femme, u mnie w przychodni co wizytę coś dostaję, a to gazetki, próbki, ulotki, bo przedstawiciele zasypują tym położną i ona rozdaje na prawo i lewo ;-)

Padam, wyplewiłam multum chwastów przed ogrodzeniem, bo już po pas sięgały.

mcpearl
bo dla nich ważne są wyniki z ciąży i tą toxo zlecają na ogól na 12-14tc. A potem niektóre z nas mają powtórki. Ja przynajmniej różyczki nie muszę robić, bo przechodziłam w dzieciństwie;)

laydeek
i my rak/waga;) żywioł!

Laski zbierające wcześniej pampki uwaga. Kolega kolekcjonował na promocjach pampersy firmy Pampers. I co? Okazało się, że Frano jest na nie uczulony i musieli używać Huggies:D

Haha mój brat z 14.12, a siorka z 16.01, a do tego M siostrzenica z 12.06...tak więc wydatków mnóstwo. Potem jeszcze dzień babci. No i dojdzie Julo.

kasiek, różyczkę odpuszczę bo też miałam i mam wynik że mam antyciała. Dlatego podejrzewam, że ona w ogóle zapomniała, że ja te badania robiłam i dlatego kazała robić. Niestety nie patrzyłam na skierowanie jak byłam u niej w gabinecie to bym zapytała.

hej!

Nulini, wszystkiego naj! :tak:

u mnie taki urodzinowy (prezentowy) wrzesień, bo 14 moje rodzeństwo-bliźniaki, 18 mąż, 21 teściowa, 24 teść. jest jeszcze 2 sis mojej mamy (ale do niej nie chodzę) i dojdzie jeszcze mój przyszły szwagier :cool2:

ja pizzę robie zawsze z tego przepisu Pizza jak z pizzerii -HIT każdej imprezy! - Gotuj.Skutecznie.Tv | video przepisy na proste, smaczne i szybkie w przygotowaniu dania

od kilku dni przeglądam olx i allegro w poszukiwaniu wózka. jestem po kilkunastu mailach, kilku rozmowach tel. i czasami nie moge wyjść z podziwu jakie ludzie wałki cisną, żeby tylko sprzedać swój produkt. aż mi się odechciewa :confused2:

hmm.. występuje u kogoś prawdopodobieństwo, że urodzi w ten sam dzień co pierwsze/drugie/kolejne dziecko? u mnie całkiem możliwe ;)

Ostatnia edycja:
Doggi no to jest ogolnie slabe :-\ nam babka dala jakies gazetki tez itp i powiexziala ze reklamy radzi omijac bo kazdy sam musi zobaczyc co dziecku pasuje

Mam nadzieje ze w Ł tez obudzi sie instynkt ;-)

Sprite wrzuc prosze przepis na watek

Tak jak pisalam tesciowa bylq dzis po wyniki moich badan. I co?! Dostalam ksero i czesc wynikow jest ucieta... z tego co 3iem przychodnia ma obowiazek dac oryginaly tak? Czy sie myle?

agulqa, ok. już się robi ;-)

moja gin nic mi nie daje/ nie poleca. w tej ciąży to nawet nie kazała mi witamin brać, bo stwierdziła, że nie uważa żeby kobiety w PL miały problemy ze zdrowym, a przynajmniej na względnym poziomie odżywianiem. w poprzedniej ciąży zalecała brać, ale nie podała nazwy.

Agulqa może dadzą Ci oryginał osobiście? :confused:

Moja raz na 1szej wizycie zapytała czy biorę witaminy, teraz w ogóle nic na ten temat nie mówi. Ja oczywiście nie łykam. Przy mojej sklerozie to i tak by słabo szło. Jakbym miała łykać antyki to marna była by to metoda hahah :-D
A co do gratisów itd w poprzedniej przychodni mieli tego mnóstwo. miałam po kilka takich samych toreb z "reklamówkami". Chyba mało ciężarnych mieli. A w obecnej nic.

reklama
Ja witaminy pobrałam regularnie jak mi hemoglobina ostro spadła. Teraz już wzrasta, więc znowu się zapominam.

Agulqa z wynikami nie pomogę, bo moje od razu idą do ginekologa i tam dopiero je widzę. Ale skoro Twój gin przyjmuje w innym miejscu to jakieś dziwne, że nie dali oryginału.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry