Doggi
Fanka BB :)
Agulqa_b ja ostatnio u gina dostałam paczkę dla przyszłej mamy i ręce mi opadły (pampers i saszetka płynu lovela) i milion broszur gdzue mleko modyfikowane tylko bebilon bo inne to zło, witaminy tylko femibion bo inne to zło, pieluszki tylko pampers a butelki i smoczki tylko avant czy jak się zwą.... Ręce mi opadły!
Megami mój mąż z 28 grudnia i on tez zły bo pokrzywdzony bo prezent jeden tylko dostawał. Chociaż u mojej mamy tak by nie miał ją np mam imieniny 12.12 wiec prezent zawsze na Mikołaja potem na imieniny i potem gwiazdka
urodzaj
zawsze jakiś drobiazg ale było rozłożone tak żebym nie była pokrzywdzona 
Agulqa_b mój też był wszystkim silnie zdziwiony a jak przyszło co do czego to czasem wydawało mi się że jest w opiece lepszy niż ja tak mu wszystko dobrze szlo. Może miał instynkt macierzyński
Megami mój mąż z 28 grudnia i on tez zły bo pokrzywdzony bo prezent jeden tylko dostawał. Chociaż u mojej mamy tak by nie miał ją np mam imieniny 12.12 wiec prezent zawsze na Mikołaja potem na imieniny i potem gwiazdka
Agulqa_b mój też był wszystkim silnie zdziwiony a jak przyszło co do czego to czasem wydawało mi się że jest w opiece lepszy niż ja tak mu wszystko dobrze szlo. Może miał instynkt macierzyński
Mój z 17, córa 20-go więc znam ten ból. A jeszcze mąż zawsze narzekał, bo nie miał normalnych urodzin, prezentów tylko świąteczne i chcemy córce tego oszczędzić