• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2015

Doggi kurde nie pomyślałam, mogłam Ł powiedzieć żeby mi jakiś granat gazowy z pracy przyniósł :-P
Nikola miała na zeszły rok 27, ale jak jej przymierzalam to takie na styk były, a ona jeszcze specjalne wkładki musi mieć więc jak jej włożę to mogą być za ciasne.
Zastanawiam się tylko czy teraz wziąć jej 29 czy 30.

reklama
Sprite Wydaje mi się ze jeszcze będzie w zeszłym roku co chwilę to samo dawali ;)

Alecta takie rzeczy trzeba w domu trzymać!! ;)
Co do rozmiaru... Tak myślę i tez bym miała dylemat który rozmiar wiec nie podpowiem nic :(

Ostatnia edycja:
jeszcze kombinezony powinny być. i teraz nie pamiętam, czy buty były razem z nimi, czy z tygodniową różnicą. no nic.najwyżej poszukam w innym sklepie, gdyby okazało się, że noga urosła :tak:

Sprite do przecen w razie czego wytrzyma, więc bym się wstrzymała.

U nas w poprzednią zimę do Domi nie chodziła jeszcze więc problem był z głowy:-D Miała takie misiowe z lumpka.

To teraz do doświadczonych mam: ile za duże mogę kupić? ;-) Zakładając, że teraz ma rozm. 23 to wziąć 25? Oczywiście w założeniach rozmiarówka jest taka sama. Rzeczywistość z rozmiarami znam.

Doggi zobacz co dla Ciebie znalazłam ;-)

Załączniki

• 1412191450184.jpg
    1412191450184.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 48
No właśnie tak się zastanawiałam pomiędzy 24 a 25. Biorę Domi ze sobą, więc będę przymierzać i zobaczę jak ta rozmiarówka wypada. W lato obskoczyła 3 pary butów, bo tak jej noga rosła i każdy był w rozm. 21:-D a różnica w wielkości widoczna.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry