• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2015

reklama
Nulini super ze zakupy udane!!!

My juz po sniadanku :-)

Laydeek fajnie, bedziecie miec wspolny temat :-) my z Ł wczoraj znow siedzielismy i gadalismy ze zadnych znajomych w okolicy, jak sa jego koledzy z dawnych lat to wszyscy jeszcse na etapie dyskotek, lasek na jedna noc itp itd. Nikogo tak na prawde co mialby juz staly zwiazek nie wspomne o dziecku

Witam wojowniczki i nie wojowniczki. Ja to nawet nie miałam pojęcia, że w Lidlu takie wojny o towar, żeby się kolejki przed sklepem ustawiały. A o coś jeszcze się tak trzeba bić, czy tylko te kozaki i kombinezony?

miłego dnia :happy:
agulqa u nas te 10-11 lat temu też tak było,że my jedni rodzinę założyliśmy,a znajomi się poodsuwali,znaleźli się inni ,dzieciaci :-D
Nulini gratki wygranej przepychanki i zakupów,za resztę ściskam kciuki :-)
Ja za to kupiłam mężowi w Biedrze radio do roboty Philips za 59 zł,a na necie za 100 ,ale tak myślę,że za dobra dla niego jestem ciągle mu prezenty kupuje,ale schowam i będzie na okazję jak znalazł

Agi no niby tak. W moim towarzystwie wszyscy maja dzieci. Jest nas czworo par. Dwie z nich maja dwójkę, trzecia para ma drugie w drodze. W sumie tylko my czekamy na pierwsze. Mam nadzieje ze tej koleżance szajba nie odbije jak przy pierwszym dziecku.

Nulini i takie zakupy mi się podobają! A nie jak wszyscy w zgc biorą pp 10 rzeczy stają z boku i wszystko wyzwalają i sprawdzają bo może TEN kolor lepszy :P

Agulqa_b ale fajnie se dwa pokoje pomalowane :) uwielbiam takie kolory w stylu kawa z mlekiem :)

Sylwi dwa razy w tyg takie wojny są jak wchodzi towar z gazetek promocyjnych ;)

Ja właśnie wstałam, T włączył oli bajkę wiec mogłam pospać pół godziny dłużej ;)
Dziś pierwszy raz po obudzeniu czuje głód, chyba mi lepiej :)

A mój wyrodny syn tak mnie w nocy kopnął w zebro ze się obudziłam, bolało... fika przez sen jak starsza siostra ;)

Dobry!

Nulini gratuluję wygranej walki! Ja na polowanie wybieram się dopiero 6tego
Po cichu mam nadzieję, że butki i kombinezon z zeszłego roku będą ok, kupowałam na wyrost a młody ze wzrostem nie szaleje
Młody mi się tak rozpycha, że przed lapkiem muszę siedzieć wyprostowana jak w szkolnej ławce...pieronek mały

reklama
Sylwi wojna przewaznie o wszystko co jest z gazetki :-D

Bada i na to licze. Ze z Robertem na placu zabaw kogos poznam ;-) albo na spacerze ;-) no i bede chciala tez z nim na basen chodzic jakos od marca kwietnia na zajecia dla bobasow :-) ciekawe tylko skad iase wyczarujemy na wszystkie moje chce :-P

Laydeek mowisz ze az tak zmienila ja ciaza?;-)

Doggi ja tez. Ogolnie sypialnia bedzie bardzo jasny bez, salon jasny krem i jedna sciana w tym kolorze co gabinet Ł, mlodego jasniutki zolty (chciaoam jakis jasny cieply kolor) i uwaga z korytarzem zaszalalam bedzie brzoskwinka :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry