• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2015

reklama
Karpanna- ja jestem typem leniucha i beztalencia kulinarnego (o czym wszyscy już tu wiedzą) kupilam z Winiar z torebki i tam trzeba dodać ziemniaki i mięso mielone i zalać tym:P jak chcesz mogę Ci przepisać.

Bada- a mój mąż lubi....zimne. Naleśniki, racuchy, placki czeka aż wszystko wystygnie.

Doggi taki byl zamiar zeby wlasnie z dodatkami mozna bylo zaszalec :-)

Megami w pon ide na szkole rodzenia i do gina to zapytam o te badania wymagane do porodu.
W razie w mamy fajnych znajomych w kaliszu co maja Janka 1,5roku :-) i tylko ich z dzieciatych w sumie reszta single i singielki. Ale moze faktycznie kogos poznamy :-)

Elutka ja korytarz taki dalam bo drzwi biale i ogolnie chce biala lawke ktora bedzie robila za szafke na buty dla gosci jak wyjme koszyczki i wieszak. (Dokladnie to na zdjeciu) Ciekawe jak to bedzie wygladalo i czy mi sie nie odwidzi ;-)

Laydeek ja najbardziej babybluesa sie boje :-)

Załączniki

• 1412238122042.jpg
    1412238122042.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 73
  • 1412238133094.jpg
    1412238133094.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 40
Jezyk mi też tak pisze ale przecież jeszcze 2 tyg jak na moje wiec nie kumam z tym magicznym trzecim trymestrem :/

Bada a jsk trzesz ziemniaki? Ja ostatnio jestem fanką utartych na dużych oczkach jak do sera wychodzą naprawdę super na takiej tarce :)

Agulqa_b fajna ta ławeczka podobają mi się takie :)

Ostatnia edycja:
Doggi moja mama robotem trze na oczkach duzych chropowatych. Tych co mozna sobie ałke zrobic :-P
Nooo ja wlasnie tez lubie. Mysle ze dla malego pozniej tez sie przyda. A koszyczki z laweczki wyjme i postawie na gornej czesci tego wieszaka

Wróciłam!
I mogę powiedzieć tylko ... JA PIER.OL.E!!!!
Pierwszy raz wybrałam się na takie zakupy i zapewne ostatni :/
Z domy wyjechałam gdzieś o 8:10 więc na miejscu byłam max 8:30.
Na parking można było ledwo wjechać.
Koszyków nie było wcale, a nie miałam drobnych żeby wziąć wózek więc poszłam z Tymkiem na rękach, bo on jak zobaczył tyle ludu to się wystraszył.
Przy koszach pełno ludzi, a butów tam może ze 4 pary!
Patrzę na boki, a ludzie po 10 par butów w koszykach, no posrało ich normalnie.
Już się wkurzyłam, że wrócę tylko z kaczką, a tu patrzę pod kurtkami na dnie kosza migają mi buty.
Wyciągam, patrzę - nr 28 dla Niksona.
Okazało się, że są nawet trochę za duże więc wzięłam i poszłam polować na Tymkowe.
Leżą jedne szare 24 więc nie zastanawiając się wzięłam.
Nikolka trochę zawiedziona była, bo chciała misiową bluzę z uszami, ale zostały same wielkie rozmiary więc wzięłam jej polarek, a Tymkowi 2 szt bluzek.
Tymko to w tym Lidlu się tak bał tego tłumu, że z rąk mi nie chciał zejść, a Nikson trzymała się mojej kieszeni od spodni żeby się nie zgubić:-D

Witam wojowniczki i nie wojowniczki. Ja to nawet nie miałam pojęcia, że w Lidlu takie wojny o towar, żeby się kolejki przed sklepem ustawiały. A o coś jeszcze się tak trzeba bić, czy tylko te kozaki i kombinezony?

O torby Wittchen za 250zł :-D

Nulini i takie zakupy mi się podobają! A nie jak wszyscy w zgc biorą pp 10 rzeczy stają z boku i wszystko wyzwalają i sprawdzają bo może TEN kolor lepszy :P

To nawet nie o kolor chodzi, bo są tylko 4 do wyboru, ale może ten inaczej uszyty, etc. :-p

karpanna, właśnie dlatego na wojnę nie biorę nigdy Tosi... Szkoda, że się nie udało :-(

McPearl, u mnie mam wrażenie, że większość się właśnie na kurtki rzuciła, a na buty trochę mniej...

agulqa, babyblues jest okropny :-( 2 tygodnie miałam z życia wyjęte, ryczałam bez przerwy :-(

jeżyk, wg. "mojego" kalendarza 7 miesiąc, czyli 3 trymestr, dopiero od 27 tc :tak:

My pokój z TV najpierw mieliśmy bordowy + piaskowy sufit, a teraz mamy czekoladowy + beżowy sufit.
Sypialnia najpierw była zielona jak trawka na wiosnę + żółty sufit, a teraz jest pomarańczowa + żółty sufit.
My mamy problem, bo pokoje bardzo niskie i małe (ręką do sufitu dosięgam ;-)), ale ja się uparłam na ciemne kolory w pierwszym pokoju i bardzo przytulnie to wygląda ;-)

reklama
Alecta lol!!!! Ale wiesz, zle zrobilas. Powinnas od 6 pod sklepem stac :-P

Aaaa ja wczoraj zaczelam 27tc czyli jak skohcze to 3trymestr?;-)

Nulini nie chce tego doswiadczyc. Mam jednak nadzieje ze Ł uda sie zalatwic byc ze mna ok 2tyg po porodzie w domu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry