• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2015

Czesć dziewczyny.
Dawno niezaglądałam, ale zalatana jestem barfdzo ... jakoś mi tenc zas ucieka niewiadomo kiedy :/
Tak wpadłam przywitać niektóre mamy w 3 trymestrze! :-D:-D
Zdrówka Wszystkim życzę, postaram się częściej zaglądać :)
Pozdrawiam :*

reklama
Żelka wczoraj wieczorem właśnie myślałam o tobie gdzie jesteś ze cie nie ma ;) jak się z brzuszkiem czujecie?

Agulqa_b i świetne kolory stonowane ze wszystko do nich będzie pasowało :)

Witam :-)

Nulini gratki udanych zakupów :-D

Agulqa zobacz na stronie szpitala, jakie badania są wymagane do przyjęcia (część jeszcze będziesz robić, a innych już nie powtórzysz) i domagaj się oryginału bo masz do tego prawo ;) Co do znajomych. U mnie też dopiero zaczynają zakładać rodziny/rodzą pierwsze dzieci. Zaczniesz z małym na spacery/place zabaw chodzić to może kogoś poznasz ;-)

Alecta
powodzenia :-D

Oj mnie młody też okrutnie pokopał :rofl2:

Żelka hej hej, wpadaj częściej :tak:

Ja też bardzo lubię odcienie beżu, kawy z mlekiem..ale jakoś nas poniosło i w dużym pokoju 3 ściany mamy takie właśnie kawa z mlekiem a jedną pomarańczową...przedpokój w kolorze kakao, kuchnia uwaga CZERWONA :P
Chcieliśmy troszkę ożywić :P

Elutka mi się strasznie podobają czerwone kuchnie!!!!! Też bym sobie taką zrobiła ale zanim się wprowadziliśmy tesciowa remontowala kuchnie wiec nówka cewka nierdzewka tez ładniutka i szybko nie będziemy zmieniać ale taka czerwona na błysk bardzo mnie przekonuje ;)

U nas w pokoju tez trochę poszalelismy bo calisc ogólnie kolor herbaciana róża czy coś a kolumny i skosy fuksja ;) i meble ciemny bardxo brąz

U stacha mam w planach pomalować na kawę z mlekiem i brąz ale zobaczę jsk to wejdzie ;)

Wojny u mnie przegrana. Ludzie biegiem lecieli od drzwi. Musiałam uważać żeby Mai mnie nie przewrócili. Butów mało i małe rozmiary 34 nie bylo wcale a 28 w domu okazały sie jednak za male i musze jej oddać. Poza tym w zeszlym roku były ładniejsze.

my czerwoną kuchnie też mieliśmy teraz mamy jagodowe lato z Nobilesa ,w ogóle my mamy ciemne kolory,moja mama jak przyszła teraz po remoncie to mówiła,ze już się przyzwyczaiła,że u nas "ciemno", tylko w każdym pomieszczeniu mam przynajmniej jedną ścianę w tapecie

U mnie mama pojechała z rana, dostała 2 kurtki 110 i 116. Kazałam jej wziąć 2 bo taka niepewna rozmiaru była, mówiła że ta 110 jakaś mała. Ja byłam ok 9 i powiem, że kurtki jeszcze spokojnie były. Co prawda rozwalone na połowie sklepu. Nie lubię czegoś takiego. Ale butów już nie było. Dla dziewczynek i owszem, ale dla chłopaków już nie. Wzięłam mu jeszcze komplet czapka, szalik, rękawiczki bo chyba wyrósł.

reklama
O to widzę, że prawdziwe wojny były.

Żelka- witaj witaj.
No mi w niektórych kalendarzach pisze że zaczelam 3 trymestr. Dziwnie mi tak z tym:)

Dzisiaj czuje się ciulowo. Brzuch bardzo boli i właściwie nie wiem czemu??? Dobrze że mi obiad z wczoraj został to spokój. Chyba że później zrobię szybko zapieksnke ziemniaczaną. Ale to właściwie samo się robi;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry