reklama

Styczeń 2015

Doggi, ja postawiłam na naturalność. Z reguły zawsze mam jakiś kolorek bez wzorków. Twoje są odjazdowe!!!

ImageUploadedByForum BabyBoom1412171546.165472.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1412171546.165472.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1412171546.165472.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Alecta dobry pomysł, Ola zawsze jak jest wredna a T jedzie na zakupy to jada razem dwa gburki się wtedy dogaduja ;)

Jezyk wow szybka akcja, takie zebrania to ha Lubie :)

A mnie właśnie spotkała pochwała zr strony męża (dawno tego nie było od czasów kiedy wymyśliłam rolade bezowa z malinami ;))
I powiedxial ze nie mam nikogo czestowax sernikien bo jest tak pyszny ze musi być cały dla niego :P

A on zawsze ma jakieś ale do moich wypieków mimo że wszyscy zawsze zachwyceni to on zawsze "bardxo dobre, ale...." :P wiec święto narodowe ;)

LayDeeK, jeeee, masz męża urodzonego w najlepszym z możliwych terminie :-D Złóż mu ode mnie życzenia :-D

Doggi, ja męża za to nienawidzę - natrudzę się z czymś do żarcia, a on walnie "no ujdzie"... Od niego usłyszeć "dobre" to cud, a że coś jest pyszne - nie usłyszałam jeszcze nigdy. Ale przywykłam, mój tata jest identyczny, najlepiej widać, że coś im smakuje, jak zeżrą całe i się nie podzielą :-p

Dostałam róże - jedną od męża, drugą od Tosi, i tylko tak "niechcący" bąknęłam pod nosem, że zamiast jednej róży wolałabym czekoladę, o ja niewdzięczna :-D
Za to mama stanęła na wysokości zadania - zamiast obdarowywać "byle czym" wcisnęła mi banknot za stanik i Karmelową Wedla w łapę, KOCHAAAANA :-D

Alecta ja popalalam ale to czasy zanim poznalam Ł :-P

Nulini zycze Wam jak najlepiej ale wiesz ze z praca mega ciezko. Ł dlatego firme otworzyl i oby sie bujnelo!!!
Moj tez pregne kazal brac. Wykupilam jedno opakowanie, wzielam a teraz biore pharmaton matruelle i mam kupione witaminer dla kobiet w ciazy. Ogolnie wyniki morfologii chyba mam dobre. Tesciowa dzis odbierala i zadzwonila tylko ze sa ok, ja jeszcze nie widzialam. Witaminy biore teraz jak mi sie przypomni czyli raz na dwa trzy dni :-P
Nulini wlasnie, wszystkiego najmniej wkur.wiajacwgo;)

Doggi ja tez jestem Twoimi pazurkami zachwycona!;-)

Ja padam na cyce... W końcu mam kuchnie ogarnelam wszystko zrobiłam pączki a teraz się delektuje piwem i tylko fajki mi przez was brak :-D ja pale od 1gimnazjum :-P ale nigdy nie byłam jakoś uzależniona żeby palić codziennie paczka mi na miesiąc potrafi starczyć albo na jeden wieczór jak jest impreza :-D

Co do szczepień to każdy ma swoje zdanie mi to wisi ja mam zdrowe dziecko wiec mnie szczepionki nie obchodzą może jakby ciągle chorowała to bym szukała ratunku ;-)

reklama
Się wkurzyłam. Przed ciążą robiłam różyczkę i toksoplazmozę. Ginka zleciła i teraz mam powtarzać. Dzwonię do recepcji się dowiedzieć, a ona, że od stycznia wiele się mogło zmienić. Co ja śpię na kasie by płacić w kółko za te badania?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry