• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2015

reklama
Nie wiedziałam że łóżeczka drewniane dla niemowląt są takie drogie. Szokujace są ceny materacy też. Czy ktoś użytkował materac piankowy?

Materac drogi? Ja kupuję na Allegro za 70zł, nie wydaje mi się to jakaś zabójcza cena za kokos-pianka-gryka...

agulqa, to fakt, noce zimne :-( A nie macie wiatraka? Bo można kaloryfery na full + wiatrak ;-)

alecta,
też widziałam tą bluzę, szkoda, że Młoda rzadko w bluzach chodzi... A kurzy ja dzisiaj nie ścieram, dopiero w tygodniu, żeby na weekend moje Potwory miały posprzątane, jak mamusi nie będzie :-D

jeżyk, ja dla Tosi miałam piankowy i w łóżeczku i w nowym łóżku też był piankowy, różnicę odczułam, jak jej kupiłam sprężynowy - bez porównania. Dlatego teraz Gutek dostanie kokos-pianka-gryka :tak:

Uff, ogarnięte...

Witam w piątek :-)

U Was już mróz ???? :szok:

Moje też na piance spały i żyją :-) Może pianka piance nie równa, ale nie jest jakaś mega miękka. Potem w turystycznym miały pianka-kokos-gryka, ale na stronie gryki spały już jak były starsze.

Kiedy planuję rodzić? heheh w styczniu, ale wiem, że i to trudno przewidzieć :-D

Doggi niewiele się znajoma pomyliła. Ja mam wózek za jakieś 300zł już nie pamiętam dokładnie. Wielofunkcyjny, ciężki, ale chciałam po prostu mieć w czym wozić dziecko :-D

Starsza mi coś narzeka na brak sił :confused: Zobaczymy czy się nie wyspała, czy coś ją łapie...

Kasiekz no u nas te misję poboczne mnie wykończą :/

3ci dzień pranie mi schnie i nadal jest wilgotne. Ja się wykończę a T uważa oczywiście ze suszarka elektryczna to bezsens.... On sam jest bezsens! A potem jęczy ze koszulek czarnych nie ma grrr

Megami moja narzeka na brak siły jak wstsje do przedszkola a chce jeszcze spać i kak ma zabawki posprzątać to zawsze "mamusiu jestem bardzo słaba, nie mam siły, to ciężka praca"

Ostatnia edycja:
Jakie macie wskazania do cc??
Ikei w bydgoszczy nie ma. Musze objezdzic sklepy i hurtownie ale czasu brak.
Moje dziewczyny spia na piankowych jakies tam specjalne to nie gabka i im sluzy. W lozeczku mialy kokos.
Na materac i tak zaklada sie ochraniacz wiec wilgoc nie grozi.

Karpnna mozna i tak! Ja mialam pierwszą cesarke 2l temu wiec po takim czasie druga cesarka. Ale u mnie bez dat bo nie mam wskazan specjalnych. Zacznie sie akcja przed terminem wiec jade i robią (za pierwszym razem w 39tc odeszly wody) a jak nie to na cc zglaszam sie dzien po terminie.

Pytanko z innej beczki :-D Macie jakieś sposoby na wyszorowanie kanapy? Nie ma zdejmowanych pokrowców więc trzeba tak miejscowo. Jakieś preparaty, płyny? Coś, żeby skutecznie wyczyściło i żeby się nie namęczyć :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry