• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Femme licze, ze mi sie ten kurs nigdy nie przyda i tak tez ratownik nas pocieszyl, ze podobno zadko ta wiedza sie przydaje:tak: dotyczylo to noworodkow i niemowlakow tylko...

Doggi sliczna choinka!:-) jak ja uwielbiam swieta:-) ostatnio mialam juz ochote ubrac swoja, bo takie brzydsze dni byly a w TV lecial film ze swietami w tle;-)

Ja mam dzis faolke po bretonsku, bo sobie maz zazyczyl:tak:

Robie porzadki w papierach, bo juz sie "kupka" uzbierala i trzeba posortowac i pochowac, a jeszcze wizyta w banku mnie czeka i tel musze zareklmowac:baffled: licze, ze dzis i sie uda:tak:

Doggi- super choinka!

My niestety mamy sztuczną, wyglądem się nie rożni, ale zapachu niestety nie ma :( dopóki nie przeprowadzimy się do naszego domku to będzie sztuczna.
Ale za to ubieramy bardzo szybko:D jakoś zawsze koło 10 grudnia :P

reklama
Moje ubranka poszykowane do prania :-P

Teraz uwaga mamy z doswiadczeniem. Praktycznie wszystko uzywane. Bede prala dwa razy. Chce tez najpierw namoczyc w jakims odplamiaczu. Ponoc w lidlu jakis w plastikowej "puszce" jest dobry i w biedrze tez za to w plynie. Moze ktoras miala? Druga sprawa. Za pierwszym razem wypiore w normalnym proszku i plynie do plukania, czyt. Tym co uzywam na co dzien. A za drugim razem w dzidziusiowym proszku, a plyn do plukania tez jest dzidziusiowy jakis? Z gory dzieki ;-)

Załączniki

• 1414669828210.jpg
    1414669828210.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 53

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry