reklama

Styczeń 2015

Witam z prawie rana
Źle mi się wstawalo, ostatniovmsm straszne bóle od Krzyża które promieniuje aż do nogi nie wiem czy dziecko na jakieś nerwy ugniata czy co ale męczące to na szczęście jak idę spać i wstaje rano tovjuz nie boli ale co kilka dni takie coś mam :/

Oj jak ja Cię rozumiem...
Mnie ból niestety nie opuszcza.
W ciągu dnia mam może z 5 minut spokoju :(

Doggi to rzeczywiście nieodpowiedzialna baba. Teraz chociaż już wiesz jak się objawia zatrucie. Takie zatrucie jest niebezpieczne dla dziecka? Nie słyszałam nigdy o tym.

Jest bardzo niebezpieczne zarówno dla matki jak i dziecka.
Ja miałam zatrucie w pierwszej ciąży, leżałam w szpitalu i nagle zatrucie zmieniło się w stan przedrzucawkowy.
Nie mogłam w ogóle oddychać, bo obrzek poszedł na płuca więc przeprowadzili express cesarkę.
Nikola na szczęście urodziła się zdrowa, ale ja długo dochodziłam do siebie, bo obrzęk z płuc poszedł do oka na plamkę żółtą i nic nie widziałam.
Dopiero po sterydach mi przeszło.

Ostatnia edycja:
reklama
Nieobecna :-o o losie nieźle z tą kartą :-o hahaha dobra akcja z policją :-D

Ja też zapinam ;-) zresztą moje auto piszczy jak nie zapne wiec nie mam wyjścia :-P

Bada powodzenia przy remoncie ;-)

Doggi współczuję bóli... A lekarz co mówi?

Ja już po kąpieli jem sobie Śniadanko i napierdzielaja mnie nogi golilam na gesia skórkę i teraz mam podraznione tak ze zaraz oszaleje -_-

My dzisiaj na urodziny do szwagra oczywiście impreza na dworze grill itp i pogoda musiała się spier... :-/

Doggi a to czasem noe rwa kulszowa? Pytam bo laska w szpitalu miala takie cos jak bylam i to jej zdiagnozowali, alw ja tam sie nie znam.
Ja dzis w nocy sie przwstraszylam. Kuli mnie cos po lewej steonie ale na szeczescie juz jeat ok.
Mnie czesto bola ledzwie, a uda to non stop

Laski o co chodzi z tym zatruciem? Pierwsze slyszw

Alecta to Ty też dużo przeszłaś. Nawet człowiek nie wie, że takie dziadostwa są.

Dzisiaj miałam sen, że byłam w szpitalu i odeszły mi wody. W pierwszym momencie się cieszyłam, że się zaczęło ale za chwilę przypomniałam sobie, że przecież to dopiero 4 miesiąc więc dziecko nie przeżyje. Okropny

O nie widziałam postów wyżej?

Doggi biedna :-(

Alecta o matko :-o współczuję przeżyć... Dobrze ze odzyskałas wzrok

AZA nie fajny sen :-/

To koleżanka w czerwcu rodziła i sparaliżowalo jej pół strony :-( podejrzewają ze od przeciągu na porodowce... I raczej nie dają jej szans ze to się unormuje

Od przeciągu?? nie może sparaliżować od przeciągu, tzn. może ale nie na stałe. Ja też bym bardziej skłaniał się do tego, co pisze Aza.

A w ogóle to witam was laski i współczuję bóli wszelkiego rodzaju, no ale... jeszcze trochę;-) a tak poważnie, to jakoś damy radę, no w końcu kto jak nie my??

Doggi- lekarza teraz bym molestowała o wszelkiego rodzaju bóle i nie daj się zbyć, że tak bywa. Oczywiście, że są pewne rzeczy, które po prostu muszą poboleć i tak bywa, ale bez przesady.

Ja zapinam pasy zawsze, jedynie jak siedzę z tyłu to nie, ale to naprawdę zdarza mi się sporadycznie i może na odcinku 3 km, jak jedziemy do teściów, bo mam chorobę lokomocyjną i jak siedzę z tyłu to mnie zaraz na wymioty zbiera.

Bry! U nas pogoda fajna :) Mąż wrócił mi o 4 do domu, więc jeszcze śpi a my z Młodym pojechaliśmy na śniadanie do moich rodziców. Spalam dziś 4 godziny i padam ze zmęczenia. Zaraz lecimy na spacer, a po południu jak Maz wytrzeźwieje jedziemy na urodziny dziadka. Dobrego dnia!

reklama
Femme podpowiedz koleżanka aby lekarz pierwszego kontaktu dal jej skierowanie na tomograf. Jak to wylew to musi być rehabilitowana. Brak słów na naszą służbę zdrowia.

Jezyk nie zazdroszczę choroby lokomocyjnej. Leki na Ciebie działają bo na moja koleżankę nie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry