reklama

Styczeń 2015

To jakiś absurd...niby taki rozwinięty kraj a takie rzeczy dzieją się w szpitalach, że ciarki przechodzą.
Mnie wczoraj pachwiny bolały ale też na szczęście już przeszło...ustać nigdzie nie mogę, od razu dostaję w kolejce w sklepie szybkiego pulsu i zadyszki. Chyba to to moje niskie ciśnienie tak na mnie działa.
Objadam się borówkami ale coś kwaśne strasznie. Obiad - poszłam na łatwiznę. Kupiłam kurczaka pieczonego i surówkę...

reklama
Aza- działają ale jak spokojnie siedze, nie ogladam się do tylu itp. Chociaż powiem Ci, że z wiekiem jakby łagodniej, bo kiedyś bez różnicy gdzie siedzialam to mnie na wymioty brało. A teraz od paru lat mogę spokojnie siedzieć z boku, ale z przodu, i nic mi nie jest, nie muszę brać lekarstw. Biorę je jedynie jak z pracy autokarem na wycieczki jezdzimy. Co ciekawe jako kierowca nigdy nie miałam choroby lokomocyjnej:)

Femme- zależy jakie masz bez ciąży. Bo u mnie 100/60 to norma, dopiero w ciąży mi się podnosi. Ale ogólnie to jest niskie i jeśli na codzien masz wyższe to faktycznie możesz się źle czuć.

no wypiłam ale nie wiem czy te moje kawy coś dają bo ogólnie za kawą nie przepadam więc pije rozpuszczalną z dużą ilością mleka i łyżką cukru :-p to się ze mnie śmieją zawsze że to nie kawa :-D

reklama
Co do choroby lokomocyjnej to przewaznie jako kierowca sie jej nie odczuwa ;-) mnie cos dzis zoladek boli, z reszta od jakis 3dni po wszysykim co zjem jakos mi ciezko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry