reklama

Styczeń 2015

Megami dokladnie tak jak mowisz. Mi kolezanka opowiadala ze zadnch dolegliwosci mie miala i moze ciagle byc w ciazy yak sie super czula. Mnie czesto boli glowa, nogi, non stop mi nie dobrze, kregoslup daje sie we znaki. Chyba starosc na mnie wchodzi ;-) ps ostatnio na zakupach nawet piety mnoe bolaly ;-)

reklama
Tobie rowniez bada! Ja juz po sniadanku, dzis z brzychem calkiem ok ale witaminy bedw brac wieczorem. Mam wrazenie ze po pregna dha sie tak zoladkowo kiepsko czulam. Zobaczymy czy teoria sie sprawdzi. Poducha sie super sprawdza, jestem wyspana, miedzy nogami w kocu cos duzego zagoscilo ;-)

Też muszę w tą poduche zainwestować, bo masakra jest po prostu z tym spaniem.
Wiecznie mnie wszystko boli.
Dzisiaj od rana znowu rwa mi dokucza...normalnie mam już dosyć.
Jak tak ma być do stycznia to w jakąś laske muszę zainwestować.

Agulqa ja wczoraj wzięłam witaminy naczczo i 30 min później rzygalam w kibelku wiec to samopoczucie może być od witamin.

Witam niedzielnie

agulqa_b mój gin powiedział ze 90% ciężarnych po "wiraminkach" czuje się kiepsko, większe mdłości, bóle żołądka, odbija się po posiłkach i nawet zgage sprowadzają :/

alecta ja też myślałam że rwa ale tesciowa powiedziała ze podobne uczucie dają rozchodzace się kości (pod warunkiem że w pachwinach tez boli) u mnie cuda działa ketonal żel, nobla dam temu kto to wymyślił ;)

Hey, my wczoraj u sąsiadów do pierwszej byliśmy i dziś mi się zwlec z łóżka nie chciało. Wczoraj wieczorem mój mąż znowu poczuł ruchy ale teraz już takie dokładne :)))

Bada jak tam remont? Idzie do przodu?

Agulqa mnie też mdliło po witaminach i teraz póki jem dużo owoców to nic nie biorę.

Megami oj też się masz z tą rwą...

Doggi a Twoje samopoczucie jak dziś?

Hej
Siły dla wszystkich obolalych!

AZA ale fajnie z ruchami! :-)

My wczoraj po północy z.urodzin wróciliśmy ;-) fajnie śmiesznie było, zresztą jak zawsze ;-) dzisiaj pogoda do D i pewnie nic nie będziemy robić...

agulqa, rozdziewiczyliśmy kartę na naprawę samochodu - 2.500zł... Nie było szans, żebyśmy skądś indziej wzięli te pieniądze... A później to już poszło, czasem na wakacjach, czasem na feriach się robiło zakupy, żeby "zaoszczędzić" kasę w kieszeni... No ale mamy nauczkę na całe życie ;-) Niestety z żarciem mam to samo, najlepiej toleruję chleb z masłem, zupy i inne bardzo lekkie posiłki :-(

U nas wczoraj znajomi posiedzieli do północy, mecz obejrzeliśmy, pogadaliśmy, a ja i tak obudziłam się o 7 i wstałam o 8.
Mąż jeszcze śpi, korzysta, że Młoda go nie budzi, ale zaraz ja go obudzę, bo mamy jechać do galerii i po Tosiunię :-D

AZA u mnie dziś dużo lepiej boli tylko krzyż juz mię wali nigdzie indziej, mogę chodzić i nie boli wiec dziscdxien uznaje za udany, poza tym po tych kilku zimnych deszczowych dniach w końcu ciepło i słoneczko :)

reklama
Doggi u mnie na pewno jest to rwa, mam dyskopatie i teraz dzidziuś uciska mi na kręgosłup i ból promieniuje do posladka.

Aza podziwiam :)
Ja to bym padła o 22 hehe.
Wczoraj oglądaliśmy Harry'ego Potter'a i zasnęłam w połowie heh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry