reklama

Styczeń 2015

nieobecna, no nieźle!!! :szok: Ja karty kredytowej z całego serca nienawidzę :-( Wiele razy nam zycie uratowała, ale nie możemy jej spłacić i odsetki nas zżerają :-( Niezłego masz Synia :-D

AZA, dlatego my właśnie nie mamy szans na kredyt na dom, skoro nam rat na rowerek odmówili :-D Ja niestety znam osobiście 2 przypadki, którym brak zapiętych pasów uratował życie i nikt nigdy mnie nie przekona do tego, że trzeba. Z tyłu nigdy nie zapinam, z przodu teraz i owszem, ale pasy chronią tylko przy czołowym zderzeniu, a nawet nie chce mi się teraz szukać statystyk, ile jest zderzeń czołowych, a ile bocznych...

jezyk, ja nigdy choroby lokomocyjnej nie miałam, a teraz ledwo z tyłu siądę to od razu pływam na morzu, bleee :dry:

agulqa, mnie też po każdym jedzeniu strasznie ciężko i aż niedobrze :-(

No cóż, zawiodłam się na tym Kleszczowie...
Spodziewałam się prawdziwego aquaparku, wychodzimy z szatni i oboje z mężem stanęliśmy jak wryci z tekstem "i to już?" na ustach...
Ot, zwykła pływalnia, maleńki brodzik dla dzieci, kawałek z bąbelkami, niby rzeką i głębszą wodą, 3 jaccuzzi i jedna rura...
Następnym razem na pewno Tarnowskie Góry
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

Ale Młoda oczywiście PRZESZCZĘŚLIWA!!!
Nie chciała wyjść, pływała, skakała, no w siódmym niebie była
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

A o 18 jedzie na noc do mojej babci i ja już tęsknię
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif

reklama
A ja cały czas zmagań się z tym bólem, chodzić nie mogę tylko leżę nawet do kibla ciężko się doczolgac :/ wydaje mi się że gnaty się rozchodzą bo najbardziej łupie w pachwinie :( ech zły dzień, w poniedziałek pójdę do lekarza może mi jakoś pomoże

Nulini ja zdycham od kilku dni. Serio po wszystkim mi nie dobrze tak ze az glowa zaczyna bolec :-(

Co do kart kredytowych, my z ł bronimy sie przed nimi jak mozemy. Nie ufam im i nie lubie wydawac pieniedzy ktorych nie mam

Doggi idź do lekarza bo to rzeczywiście masakra...

Agulqa my mamy jedna kartę ale tyko na 2000 i korzystamy z niej jak nam brakuje do wypłaty a po wypłacie zaraz spłacamy :)

Nulini masz rację, są przypadki kiedy brak pasa ratuje życie ale kiedyś szukałam informacji i pamiętam, że tych przypadków było znacznie mniej niż sytuacji gdy pasy ratują życie. Jeśli jednak poważny wypadek to nic nam nie pomoże, szczególnie jak dalej nie będą wycinać drzew przy drodze, które są najczęstszą przyczyną śmiertelnych wypadków.

Ostatnia edycja:
AZA, dokładnie tak, przy poważnym wypadku nic nam nie pomoże :-( Właśnie siedzi u nas nasz przyjaciel, który żyje dzięki temu, że pasa nie zapiął - wypadł przez szybę i wylądował na trawie. Kierowca, zapięty w pasy, zginął na miejscu, po dachowaniu nie było co zbierać :-(

jezyk, jak spłacimy, to ją przetnę i wyrzucę :-( Ale miną lata, nim spłacimy, bo dług mamy makabryczny :-(

Jezyk ja nigdy nie mialam ale nawet nie jetem ciekawa jak to jest "miec" ;-)

Widzisz nulini, moim zdaniem to jest tak ze kupilo sie pare rzeczy, jedne bardziej drugie mniej potrzebne. A gdyby nie ta karta moze polowy byscie nie kupili, a dalibyscie rade pewnie przezyc. Niestety najczesciej ludzie wykorzystuja je wlasnie na kupowanie zabawek... ja wole niw miec niz splacac ful kredytow, kart itp

Aaaa dziewczyny zjadlam ok 15.30 poltorej kielbasy z grilla. Do tej pory mi siw odbija i jest mi niedobrze mimo wypitych herbat w tym mietowej. To jakas masakra! Chyba przrstane jesc i do stycznia na samej wodzie:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Przy chodzeniu to też miałam, ale pod koniec, a teraz to od leżenia na boku :/ Ale cóż począć. Niby ciąża to nie choroba, ale jednak szczególny czas, czasem niestety dość uciążliwy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry