• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

U nas niby słońce ale co chwilę jakieś chmury jej zasłaniają. Chciałam dziś jechać na kolejkę wąskotorową ale mojemu mężowi się nie chce... Mamy iść po prostu na spacer...

Nulini
co tam jest z tych Górach Tarnowskich? Aqua Park jakiś czy coś?

reklama
Alecta na prawde moge szczerze polecic i wlasnie ta dluga. Te krotkie sa za male i nie sa tak superowe, nie maja tyle zaxtosowan ;-)

Co do witamin bede brala po prostu wieczorem wtedy przespie najgorszy moment. Ja za owocami ostatnio jakos srednio. Jedyne co to pomarancze moge kilogramami jesc ;-) ale uwazam ze to i tak za malo.
Aza podziwiam. Ja o 1 to juz na trzeci bok sie przewracam ;-)
Nulini nie zazdroszcze. Wlasnie dlatego ja wole z kieszeni wydac i wiedziec ze nie mam.niestety ciagnie sie to za Wami, ale dacie rade splacic iodetchnac :-)
U nas pogoda do d. Planuje dzien w lozku :-)

Nulini ja też miałam taką przygodę z kartą kredytową i powiedziałam, że już nigdy więcej.
Tylko, że ja w końcu zdecydowałam się na kredyt konsolidacyjny i lepiej mi wyszło spłacać ten kredyt w równych ratach niż kartę.

My mamy jedną kartę na 2,5 tys najgorsze ze juz dwa razy splacona była i jej nie wywaliłam w pip :-P a teraz znowu pełna -_- druga mam gold to na 10 chyba ale mamie dałam :-P jeszcze dwa kredyty i limit w koncie ale tylko na 600zł wiec jesteśmy w czarnej dupie :-D najśmieszniejsze ze mi to wszystko dawali od reki ;-) na podpis i juz... No ale wierzę że kiedyś to się uda spłacić i weźmiemy kolejny kredyt juz tylko na mieszkanie :-P całe życie na kredycie niestety ;-)

Aza tak remont do przodu mamy już "nowy "pokój wygospodarowany dla dzidziusia,na razie ścianka jest
Nulini w tym aquaparku w Tarnowskich byliśmy-mam rodzinę w Bytomiu
Mnie też jest niedobrze po witaminach
Pogoda u mnie piękna :-) wczoraj się dowiedziałam,że moja bratowa jest w ciąży, może mnie nie zrozumiecie ale średnio się ciesze,a to dla tego,że będzie ciągłe porównywanie dzieci-które już siedzi,chodzi itp.,ale cóż ;-)
Karty kredytowej nigdy nie użyliśmy, ale kredyty bierzemy jak trzeba,ale takie na duże potrzeby -auto, budowa ganku i tarasu itp

Alecta no właśnie ostatnio ten temat został poruszony musze się zorientować co i jak. ;-)

Bada może nie będzie aż takiej rywalizacji a zawsze fajnie jak jest kuzynostwo w podobnym wieku ;-)

Femme ja miałam 2 karty, które ciężko mi się splacalo.
Wzięłam konsolidacyjny i bank sam przelał kase żeby te karty spłacić więc je od razu zamknęłam i później przez 2 lata placilam 250 zl raty i bardziej mi się to opłaciło.
Gdyby nie ten kredyt to pewnie do dzisiaj bym te karty splacala, a teraz już mam z głowy.
Jedynie jakieś raty za łóżko itp mamy.

reklama
Ja przy jednej karcie miałam spore odsetki i wpłacałam kase, a prawie nic się zadłużenie nie zmniejszało.
No i mając kredyt i zamknięte karty nic nie "podbierałam"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry