reklama

Styczeń 2015

Bada rowniez udanego. U nas tez pogoda do d a zaplanowalismy grilla na obiad. Jest moja sis i lukasza przyjaciel. Prawdopodobnie oboje chrzestnymi beda, ale to jeszcze nic pewnwgo ;-)

reklama
Witam z prawie rana

Źle mi się wstawalo, ostatniovmsm straszne bóle od Krzyża które promieniuje aż do nogi nie wiem czy dziecko na jakieś nerwy ugniata czy co ale męczące to na szczęście jak idę spać i wstaje rano tovjuz nie boli ale co kilka dni takie coś mam :/

Ja pasy zawsze zapinam ale to zecstrachu bo mój najlepszy przyjaciel przez brak pasów zginął w wypadku, wyleciał przez szybę poleciał 20metrow i rozbił głowę o krawężnik :( wiec jak po kilku latach w końcu odważył się wsiąść do auta zawsze mam pasy zapięte

agulqa_b u nas tez pogoda do niczego i do tego zimno straszliwie :/ tez chciałam grilla na obiad ale chyba pójdę bardziej w kierunku spaghetti ;)

Doggi Ty to się masz z tymi bólami...

Bada powodzenia w remoncie, oby szybko Wam poszło.

Co do zarobków to zawsze dobrze mieć wszystko na papierze ale niestety pracodawcy ciągle kombinują.

AZA i tak jest zaje.biscie z Olą czułam siecią źle ze tego się opisać nie da, a bolało wszystko od palce u nóg po końcówki włosów, dlatego tak zwlekalam z drugim dzieckiem bo się tak strasznie ciąży bałam :(

AZA lekarz, psssss ja normalnie powinnam powinnam pozwać. Chodziłam pod koniec i mówiłam ze jestem bardzo spuchnieta ze bez butów chodzę bo wszystko za ciasne i mi mówiła "tak bywa" i w końcu zaczęłam rodzic i się okazało ze mam zatrucie wiec przez nią miałam straszne kłopoty bo na wszystko co mówiłam ze mi dolega mówiła "jesteś w ciąży tak bywa"....

Poza tym miałam wszystkie możliwe objawy ciąży :/ Co mogło boleć dokuczać ja to miałam :/ pod koniec rano jsk się budziła i nie wiem urodzilam to ryczalam jak głupia ze kolejny dzień meczarni przede mną ;/

Ostatnia edycja:
Dobry u mnie leje wiec nie ma co robić. Juz odsprzatalam mieszkanie cale jeszcze tylko pozniej meza zagonie do odkurzacza i mopa ;-)

Ja zawsze zapinam pasy a z tylu zapinam odkąd mamy dziecko.

Doggi a diagnozowal cie ktos w tym kierunku? Mi to wygląda na typowa rwe kulszowa. Pewnie ci sie jakis dysk wysuwa i drażni korzeń nerwowy. W ciąży pod wplywem hormonów wszystkie więzadła sie rozluzniaja wiec to sprzyja takim dolegliwościom

Doggi to rzeczywiście nieodpowiedzialna baba. Teraz chociaż już wiesz jak się objawia zatrucie. Takie zatrucie jest niebezpieczne dla dziecka? Nie słyszałam nigdy o tym.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry