reklama
Witam sie popoludniowo!!
U mnie niestety poranek zaczal sie od wymiotow syna
, pewnie wirus ze szkoly przyniosl bo wczoraj dostalam list ze szkoly ze dzieci chore a do szkoly przychodza!!!!!. No i moj sie zalapal najwidoczniej
.
Nadal brak jakichkolwiek wiekszych objawow, wizyte mam na 17 maja juz nie moge sie doczekac
mam nadzieje zobaczyc juz serduszko. Pozdrawiam wszystkie mamusie!!!!!
U mnie niestety poranek zaczal sie od wymiotow syna
, pewnie wirus ze szkoly przyniosl bo wczoraj dostalam list ze szkoly ze dzieci chore a do szkoly przychodza!!!!!. No i moj sie zalapal najwidoczniej
. Nadal brak jakichkolwiek wiekszych objawow, wizyte mam na 17 maja juz nie moge sie doczekac
mam nadzieje zobaczyc juz serduszko. Pozdrawiam wszystkie mamusie!!!!!Witam serdecznie
Chciała bym zaprosić mamy ze śląska jeśli takie tu są
na sesje zdjęciowe swoich pięknych brzuszków jak i narodzonych już maluszków.
7-8 msc ciąży jest najlepszym okresem na takie zdjęcia
jest to też dobry czas na rezerwacje terminów sesji niemowlęcych, gdyż takie maluszki najlepiej wyglądają na zdjęciach kiedy jeszcze większość swojego czasu przesypiają tj. od 5-14 dnia życia
Zapraszam również do oglądania moich prac na stronie..
https://www.facebook.com/pages/Iwona...12564335507806
Każda sesja może być również prezentem dla nowo narodzonego dziecka,
a zdjęcia pamiątką dla dziadków czy chrzestnych.
Zachęcam do polubienia i śledzenia różnych promocji
Wszelkie pytania proszę kierować na maila lub telefonicznie.
Pozdrawiam
Chciała bym zaprosić mamy ze śląska jeśli takie tu są
na sesje zdjęciowe swoich pięknych brzuszków jak i narodzonych już maluszków.
7-8 msc ciąży jest najlepszym okresem na takie zdjęcia

jest to też dobry czas na rezerwacje terminów sesji niemowlęcych, gdyż takie maluszki najlepiej wyglądają na zdjęciach kiedy jeszcze większość swojego czasu przesypiają tj. od 5-14 dnia życia
Zapraszam również do oglądania moich prac na stronie..
https://www.facebook.com/pages/Iwona...12564335507806
Każda sesja może być również prezentem dla nowo narodzonego dziecka,
a zdjęcia pamiątką dla dziadków czy chrzestnych.
Zachęcam do polubienia i śledzenia różnych promocji
Wszelkie pytania proszę kierować na maila lub telefonicznie.

Pozdrawiam
HolyKate
Zaciekawiona BB
Czesc dziewczyny
Jakis czas temu z mezem zaczelismy starania o maluszka - drugiego, mamy juz 2 letnia coreczke. @ powinna byc 7-9 maja, na szczescie nie nadeszla ( i oby juz sie nie pojawila przez najblizsze kilka(nascie) miesiecy
!) testowalam dzisiaj rano, i jesli mnie oczy nie myla - jest druga kreska! Powtarzam test w poniedzialek, jesli kreska bedze wyrazniejsza, to bede kolejna styczniowka
(przypuszczalny termin porodu 15 stycznia wg obliczen)
Pozdrawiam! ;-)
Jakis czas temu z mezem zaczelismy starania o maluszka - drugiego, mamy juz 2 letnia coreczke. @ powinna byc 7-9 maja, na szczescie nie nadeszla ( i oby juz sie nie pojawila przez najblizsze kilka(nascie) miesiecy
Pozdrawiam! ;-)
bada m.
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny :-) ja dziś nie mam czasu,byłam na mega zakupach,a teraz szykuje jutrzejsze urodziny mojego synka,biszkopt już ostygł za chwilę będziemy przekładać bitą śmietaną i dekorować ;-) do tego jakieś sałatki i porządki,ale chłopcy mi pomogą w sprzątaniu.
A wam jak mija dzień?
Witam nowe mamusie
A jeszcze miałam się pytać mamuś,które już rodziły-jak u was lekarze liczą termin porodu-bo u mnie każą się sugerować terminem om-czyli data om+7 dni i 1 rok minus 3 miesiące,czyli u mnie 8.042014+1 rok i 7 dni wychodzi 15 stycznia.Bo na grudniówkach dziewczyny sobie liczą kiedy mają owu lub z pierwszego usg,a lekarz mi tłumaczył,że po pierwsze każde usg ma inne ustawienia,a po drugie dziecko rośnie indywidualnie i u różnych kobiet w tym samym czasie może być różna wielkość dzieciątka .Ale się rozpisałam
A wam jak mija dzień?
Witam nowe mamusie

A jeszcze miałam się pytać mamuś,które już rodziły-jak u was lekarze liczą termin porodu-bo u mnie każą się sugerować terminem om-czyli data om+7 dni i 1 rok minus 3 miesiące,czyli u mnie 8.042014+1 rok i 7 dni wychodzi 15 stycznia.Bo na grudniówkach dziewczyny sobie liczą kiedy mają owu lub z pierwszego usg,a lekarz mi tłumaczył,że po pierwsze każde usg ma inne ustawienia,a po drugie dziecko rośnie indywidualnie i u różnych kobiet w tym samym czasie może być różna wielkość dzieciątka .Ale się rozpisałam

Ostatnia edycja:
reklama
bada m.
Fanka BB :)
Holy to trzymamy kciuki &&&&&&