reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2015

Ja mam cichą nadzieję, że mój też się znudzi tym wstawaniem w nocy. W dzień już dawno się nie domaga, ale wieczorem, po kąpieli sam buźkę otwiera, a ja nie mam sumienia, a w nocy czasem dla świętego spokoju mu dam, bo wtedy szybciej zasypia. No ale zdarzają się noce, że już nie chce więc nadzieja na polubowne załatwienie sprawy jest;)

reklama
Ja jak Oli idstawialam nocną butle to były dwa dni histerii po 10 i 5 min a trzeciego dnia już tylko wstała na nocnik i wody chciała łyknąć, ale pierwszego dnia myślałam że nie dam rady jak mi w histerii rzucała się po podłodze po ścianach latala pod łóżko wchodziła furiatka jakaś ale zavisnelam zęby i się nie poddalam i ciesze się no pewnie gdybym uległa nie poszło ny tak szybko bo cwana bestia miałaby zakodowane ze uległam ;)

Dżizas normalnie zapałki w oczy se wsadzę.
Młodemu coś się chyba śniło, bo całą noc słyszałam tylko "nieee, nieeee" i "mamuś, mamuś".
Po przytuleniu przechodziło.
A młoda to chyba we śnie na maratonie była, bo odwiedziła każdy kąt łóżka.

W ogóle to tak mi od rana niedobrze.
Przy poprzednich dwóch ciążach mnie ominęły, ale jak to się mówi, do trzech razy sztuka...

AZA77 a na kiedy wylaczyles sobie termin albo ty i lekarz albo lekarz ;)

alecta ja zauważyłam że mam mdłości co drugi dzień :/ i wtedy też cycki bardziej bolą i częściej siusiam (może tak moje ciało reaguje na wzrosty hcg) ale z ola miałam okrutne mdłości ale na szczęście bez wizyt kibelkowych ale nic jest nie mogłam ;(

Ja przy pierwszej ciąży mdłości nie miałam wcale. Tylko senność mi dokuczała, ale mogłam się wyspać więc nie bardzo. A teraz objawy przychodzą falami. Raz są, raz nie ma, raz mniej, raz bardziej. Ale wymiotów niet;)

Doggi mi z kalkulatora wyszedł 12 styczeń. Za tydzień mam zrobic 2 raz betę aby zobaczyć jak rośnie bo w lutym poroniłam. Choć to nie z powodu hormonów tylko jakaś grypa mnie złapała a to bardzo częsty powód poronienia.

Wiecie co, wszystkie Was piersi bolą a mnie wcale. Ja tak jednak miałam przy obu ciążach. Jakaś inna jestem hehe...

Ostatnia edycja:
AZA77 znów mam stres ja mam termin na 14 wyłączony a we wtorek betę miałam niecałe 50 i niby przyrosło nawet ponad 100% to teraz mam lęk bo ty 2000 to duuuza różnica :/ i wiem ze każda kobieta ma inaczej i normy są baaaardzo szerokie ale jednak mam stres ;(

Doggi Ty się nie stresuj bo beta w ciągu kilku dni zmienia się w ogromnym tempie. Możesz mieć we wtorek 50 a w sobotę już 2000. owszem u każdego jest to sprawa indywidualna. Najważniejsze, że masz powyżej 5 to oznacza, że ciąża jest :)))

AZA77 dzięki :) ale postresuje się zapewne tak długo aż lekarz nie powie "eee lala wszystko gra" :)

Słuchajcie ja mam już serio serio brzuch!!!!! Jak mi koleżanka powiedziała ze jej "oponke" wywaliło jak była w drugiej ciąży 3tyg i kilka dni to ja wysmialam a teraz sama mam aż wam zaraz fotkę pokaże! 3dni temu jej nie było!

reklama
Do góry