reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2015

Doggi, mi lekarz na ociężałe nogi polecił rowerek stacjonarny. Bez wyczynów oczywiście, ale tak troszkę z relaksikiem;0

A do mnie właśnie jedzie chińczyk;) Mąż znalazł taki z dowozem. Jakby nie znalazł, to by w te wichury jeździł i szukał;) Żartuję, aż taka podła nie jestem.

reklama
Wredoty przestańcie z tym chinczykiem! Jeny tak uwielbiam chińskie żarcie, a w tej mojej pipidowce nic takiego nie ma. Za to mój mąż robi świetną chinszczyzne wiec jutro na powitanie zagnam go na zakupy i do garow :p

Ale się dziś popołudniu czuje fatalnie,jakby mnie ktoś przeżuł i wypluł,cały czas leże,wstane i się kłade bo po prostu nie mam siły :-pa za chińczykiem nie przepadam,więc sobie piszcie :-D w ogóle ciągle nie mam apetytu
Doggi Ty puchniesz,woda w organizmie Ci się zatrzymuje i przez to te kilogramy,dobrze rozumiem?
Witam nową mamusię i tatusia :happy2:

Doggi a w pierwszej ciąży też tak puchłaś tylko na początku, czy później też?? Bo później takie puchnięcie jest niebezpieczne.

bada ​to leż i leż i leż niech energia powraca :)

Doggi, zbadaj sobie mocz i ciśnienie sprawdź ;) Jak wszystko ok to po prostu pij dużo i odpoczywaj! Nogi w górze albo w ruchu (byle nie siedzieć całymi dniami).

Bada, odpoczywaj ;) Też jakaś wypruta jestem. I cierpliwości mi brak!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.
Ja dzisiaj miałam przymusową wizytę u gina. Gardło co raz bardziej bolało w zastraszającym tempie. Niestety antybiotyk. Ale ma to i swoje pozytywy :-) Mam już zdjęcie swojego "kropka" ;-) niestety jeszcze bez bicia serduszka, ale z chyba ciałkiem żółtym co mi wyjaśniła pani ginekolog, że świadczy o dobrze rozwijającej się ciąży. Kontrola w celu szukania małego bicia na początku czerwca. Kazała jakieś tam witaminki łykać i właśnie mi się przypomniało, że zapomniałam kupić rutinoscorbinu na to choróbsko. Do poniedziałku leżę w domku.

McPearl, mi też doktor powiedział, że jak jest widoczne ciałko żółte, to bardzo dobrze wróży ciąży;) Więc jest dobrze. Zdrowiej!!!

McPearl, zdrowiej! Super, że ciąża się ładnie rozwija! No na serduszko jeszcze czas ;)

Dobrej nocy! :D

Witam z wieczorka poznego ja dzis w pracy bylam do pozna ,jak juz wrocilam to standardowe obowiazki domowe a jak juz dziewczynki poszly spac podskoczylam na male zakupki tak na spokojnie...aaaa i zaliczylam pierwsze sciskanie z muszla :/..staram sie czytac was na bierzaco ale nie wiem czy mi umknelo czy nie ..wiecie cos co z maksik???

reklama
bada.m tak dokładnie stąd kilogramy :/

jezyk z Olą jeszcze bardziej spuchłam, potem się unormowalo i pod koniec masakra była a przy tym wieczne zastoju w nerkach i kolki nerkowe (z tym bez ciąży mam kłopoty a w ciąży nasila się)

Megami wszystko pod kontrolą mocz jest spoko, nerki lewe po tacie a ciśnienie niskie mam normalnie wiec tez ok. Pije dużo bez ciąży 3-4 litry wody dziennie a teraz 4-5 no ciągle mnie suszy i mam kapcia w paszczy

McPearl gratuluję zdjęcia :)

Do góry