reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2015

McPearl spokojnie będzie dobrze, każdy organizm jest inny i u Ciebie może to nie jest nic poważnego, złego. Trzymam kciuki chociaż wiem, że weekend będzie ciężki:-(
AZA777 to ładnie pewnie jakiś wirus dopadł Twojego Szkraba, zdrówka dla Niego
Tak patrzę na to nasze forum i się ładnie poukładało :
AZA777 jesteś w 5 tyg i 4 dni
Bada m. Megami 5tyg i 3 dni
McPearl Maya31 Doggi 5tyg 2 dni
Demollka2 5tyg i 1dni

Ostatnia edycja:
reklama
witam sie i ja dzisiaj.. ach ja dzis nocka alez mi sie nie chce o rany...dzis nie wymiotowalam ale samopoczucie mogloby byc lepsze...witam wszystkie nowe brzuchatki:) McPearl nie martw sie na zapas ja tez mialam schize bo bolaly mnie piersi byly wieksze i nawet kupilam wieksze namioty ale pozniej jakos tak juz przestaly bolec i juz nie sa takie duze hmm i zaczelam schizowac jak tu dziewczyny pisaly ze cycuchy tak bola ze masakra ale po kilku dniach bol powrocil ale faktycznie tylko jak sie tak ucisne a tak to moge lecec ruszac sie i nic ...mam za to inne objawy wiec sie nie stresuje bardzo bo cokolwiek bedzie i tak nic nie poradze a stres moze zaszkodzic ..wiadomo ze jak uslysze w koncu serducho to odetchne dopiero tak naprawde :/...kurcze martwie sie o maksik nic nie daje znac..:(

Tak patrzę na to nasze forum i się ładnie poukładało :
AZA777 jesteś w 5 tyg i 4 dni
Bada m. 5tyg i 3 dni
McPearl Maya31 5tyg 2 dni
ja 5tyg i 1dni

Czuję się pominięta... Tez tu jestem na etapie McPearl ;((

Maya31 właśnie miałam pisać czy ma ktoś wieści id maksiki tez się martwię :/

Ja też pominięta hehe

Może zrobimy jakąś tabelkę/listę, czy czekacie na 1szą wizytę? ;)

Nie wszyscy mają już suwaczki, może lepiej poczekać na wizyty ale my tak codziennie inna rodzić będzie:-D i aż nie mogłam się powstrzymać

demollka2 ja z sueaczkiem wstrzymuje się, aż lekarz nie powie że moja fasolka rośnie zdrowo :) wtedy też, dopiero zacznę się cieszyć :)

Doggi rozumiem też tak miałam zrobić ale potem stwierdziłam , że teraz już musi być dobrze:) W dniu inseminacji przeczytałam horoskop ( a my oba skorpioniki) w gazecie wędkarskiej mojego i było że tamten piątek miał wstrząsnąć naszym życiem i... wstrząsnął:)))
Ty zaczęłaś wątek to jak masz czas to działaj!!! Zawsze można zmieniać:)

reklama
demollka2 widzisz, ja miałam się cieszyć od początku ale limit radości i rozpowiadania o ciąży wykorzystał mój mąż więc muszę zachować w równowadze ten stan ;)

Do góry