reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2015

Myślę,że aż taka dokładność nie jest brana pod uwagę ( z uwzględnieniem ilości dni w każdym miesiącu ) :happy2: dzieciątko i tak nie wie co my tam w karcie ciąży mamy zapisane i tak jak nazwa wskazuje-przewidywany termin porodu

reklama
Ja tam wolę mieć napisane tak, jak być powinno;) A potem i tak dziecko zdecyduje;) Z Filipem miałam termin na 27 kwietnia, 2 maja byłam już w szpitalu, a i tak urodził się 4 maja i to przez cc;)

Witam wieczornie :)

No niestety czasami maluszki są leniuszkami i trzeba im więcej czasu, a lekarze patrząc na termin juz by wywoływali, choć np. nie ma potrzeby bo wyniki ok :) a tak poza tym to racja, wyjdą kiedy zechcą, oby nie za wcześnie!

zdrówka dla Was!
Oby mi dzieci szybko zasnely bo padam...

witam wieczorowo a szczególnie nową mamusie no i u mnie się rozpadało a mamy dni miasta a pogoda nie dopisała a tak chciałam iść na Łukasza Zagrobelnego bo dzis u nas gra

Witam kochane!!
Ja niestety mam zla wiadomosc, bylam na usg a tam juz nie bylo pecherzyka ciazowego, najwidoczniej sie wchlonal i juz nic nie bylo widac oprocz przerosnietego endo.
Wiec kochane zegnam sie z Wami i zycze wiary, sil i cierpliwosci w tych 9 m-cach. Pozdrawiam

alecta to mi wg tego systemu liczenia zamiast 14 wychodzi 9ty (czyli termin wyłączony dla cyklu 28 dni w moim przypadku a ja mam po 36 dni) wiec wątpię żeby mnie taki termin będzie ;)

Filipiamama a ci maluszek zrobi psikusa i wyjdzie w sylwestra ;)

bada.m dokładnie, moja ola na świat już zaczynała się pchać w 35tyg i z lekarka modlilysmy się żeby do 38 dorwać a Ola tak się pchala nie pchała i urodziła się w 40w6d wiec jak zwykle zrobiła po swojemu ;)

reklama
Do góry