reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2015

reklama
Maksika bardzo mi przykro :( trzymaj się mocno!

Mam dosyć tego chorobska.
Normalnie wzielabym aspiryne czy coś w podobie i już bym się postawiła na nogi, a tak trzeba się męczyć, bo mało co można brać.
Niestety ja z tych co katar zamienia się w ból gardła i kaszel i strasznie ciezko mi sie później wyleczyć takimi naturalnymi sposobami :/

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Cześć dziewczynki.
Witam się po zapracowanym tygodniu urodzinowym. W imieniu synka, dziękuje wszystkim Wam ślicznie za życzonka :tak::-D
Taka strasznie zabiegana jestem, że nawet ie miałam Was czasu ponadrabiać.
Mam nadzieje że u Was i fasolek wszystko w jak najlepszym porządku :tak:

Maksika, bardzo mi przykro :( tulam.

Miłej niedzieli kobietki :-)
Wstałam i nareszcie nie pada i nawet jest dość ciepło 17 stopni,my zaraz do kościoła na rocznicę komuni,później idziemy zaszaleć na obiad do restauracji, do później :-)

Witam dziewczynki prosto z łóżka :)
Niestety chorobsko coraz bardziej daje mi się we znaki :-/
My już po sniadanku. Mąż zaserwowal kanapeczki z pastą jajeczna mniam :)
Idę się kurować, bo niestety jutro trzeba iść do pracy.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Witam niedzielnie :))

wykończona jestem ! wczorajsza impreza urodzinowa Emilki dała mi w kość - zapachy, jedzenie, smaki i moje mdłości;P nie wspominając o tym, że od 6.30 na nogach, spać po 23, a dziś moje dziecko zwarte i gotowe o 6 rano skandowało z łóżeczka mamusiuu :p boli mnie głowa, i myślę że po powrocie z kościoła idę spać ! obiad mam, bo zostało mi coś z wczoraj, a mój organizm naprawdę bardzo się buntuje.

Maksik, przykro mi :(

reklama
maksika, życzę w takim razie szybkiego ponownego zaciążenia! ściskam Cię serdecznie i jestem z Tobą myślami.

Ja wczoraj poszalałam bo byłam na urodzinach i na imieninach więc trochę różnych ciast i koreczków zaliczyłam ;) Jest 10.00, a ja nie czuję głodu ;) Natomiast zauważyłam już że bardzo szybko się odwadniam, wczoraj zaserwowaliśmy sobie kilkugodzinny spacer po Warszawie i w którymś momencie czułam takie "odrealnienie" że szybko poszliśmy kupić banana i wodę. A chciałam w czwartek jechać na 30 km przejazd rolkowy... chyba muszę sobie odpuścić. Poza tym i tak na siku chodzę praktycznie co godzinę, więc pewnie i tak całego bym nie ukończyła...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry