reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczeń 2015

Alecta nie no to jest za mocne :D
Lily-dresses-White-Whale-Halloween-buzzsugar.com_.jpg

ale ta zakonnica do mnie przemawia :D tylko kiece bym krótszą zrobiła ;)
923180.3.jpg

Załączniki

• Lily-dresses-White-Whale-Halloween-buzzsugar.com_.jpg
    Lily-dresses-White-Whale-Halloween-buzzsugar.com_.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 60
  • 923180.3.jpg
    923180.3.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Agulqa ten przepis, z którego robiłam jest tak banalny, że nie ma bata żeby nie wyszło coś:-)

Licja ja tam jestem nadal za wielorybem:-D

Jesteście okropne... Ciągle o jedzeniu... AAAAaaaaaaaa zjadłabym pomarańczę, ale akurat zjadłam ostatnią :-D:-D Zagryzłam czekoladą truflową :-D

Jak ja podziwiam was za te wszystkie wypieki, sprzątania, gotowania...u mnie od 2 dni młoda tak mi włazi w szyjkę, że mam wrażenie że za wcześnie urodzę. Oszczędzam się więc...dałam radę upiec tylko połowę pierniczków z młodym wczoraj. Zobaczymy co jutro powie moja gin. Wreszcie ta wizyta...

Doggi, sto lat :)

Ostatnia edycja:
reklama
agulqa, to ja dwa dni temu pojezdzilam na mopie dość solidnie i dzisiaj mnie tak ramie boli, że szok. A to wcale nie mięsień. Tylko tak jakbym coś sobie naderwała.

Wiecie co??? Postanowiłam zacząć robić masaż krocza. Z pomocą chłopa ofc. I po 2 min i jednym palcu wszystko zaczęło mnie bolec, a ja sie znów poczułam jak dziewica :( Czytałam, ze żeby był efekt to 4 palce... Masakra!!!

Do góry