reklama

Styczniowa galeria :)

• Starter tematu Starter tematu Harsharani
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A ja szyjki prawie w ogole nie mam , rozwarcie gdzies na 2,5 cm (dwa grube place doktora:laugh2: ) wiec moze i 3 cm:laugh2: :laugh2: i co ....i nic.........zero skurczy zero jakicholwiek objawow i nawet to ze spadlam ze schodow nic nie pomoglo:zawstydzona/y: :baffled:

Abeja i Kamila - jakie dawki Fenoterolu bralyscie?jak dlugo?
ja na początku 3 x1, potem kazal zmniejszac ale w zaleznosci jak brzuszek twardnieje
teraz biore 2x 1/2 w sumie biore go juz 3 tyg
moja znajoma odtawila przed swietami i lezy, juz jest 39 tydz. wod plodowych ma jak w 41 tydz, zero skurczy, nie moze urodzic
ponoc po Fenoterolu nie ma skurczy, slyszalyscie o tym?
i ciąże są przenoszone

Ewa- ja brałam 4 x na dobe po 1 tabl. Ale mi już się poród rozkręcał , jak kazali brać...brałam równo 3 tygodnie.
Co do skurczy po fenoterolu, to lekarz mi mówił, że można od razu urodzić po odstawieniu, albo jeszcze przenosić...i niby to kwestia indywidualna. Mam nadzieję , że nie ściemniał, brałam wkońcu fenoterol dla dobra dziecka....ale teraz nie mam skurczy wogóle, chyba , że sa jakies a ja nie czuję....

A po co twoja znajoma lezy jak jest w 39 tygodniu??? Ja tez leżałam jak było za wcześnie , a teraz chodze prawie normalnie (oczywiście jak gorzej się czuję to się kładę) i dopiero niedawno poczułam, że mały się przesunął w dół (ból krocza, chodzenie jak pingwin, kłucia w szyjce).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry