reklama

Styczniowa galeria :)

• Starter tematu Starter tematu Harsharani
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
to moj brzuszek w 39 tygodniu :-) zastanawiam sie czy juz mi troche opadl czy nie :baffled::eek:

na ponizszym zdjeciu widac jaki mi sie rozstep zrobil nad pepkiem, kurcze nawet swieci :dry:

glowe mi obcielo bo aparat postawilam na komodzie a nie chcialo mi sie kucac :-)

Karla supoer wygaldasz szczuplutka i zgrabniutka a nie tak ja wieloryb:laugh2: :laugh2: a no i mialam sie dopytac o taki krem z avonu likwidujacy lub zmniejszajacy rozstepy dobre to czy raczej piz na wode?

Karlam super brzusio,ale chyba jeszcze sie nie obnizyl tak jak moj zreszta,a moze wcale sie nie obnizy:confused:

a te twoje rozstepy to chyba przez lupe trzeba ogladac,zgrabna mamusia jestes i tyle,mi po bokach brzusio popekal i wstydze sie nim chwalic:sick::sick::sick:

dzieki dziewczyny :-)

co do kremu to wstyd sie przyznac ze koordynator Avon nie potrafi odpwiedziec na Twoje pytanie bo wiadomo ocena jego jest subiektywna :-) ja go nie uzywalam ale zamowilam soebie go teraz hehhehe :-) z opinii klientow wiem ze sa babeczki zadowolone, ale wiadomo co dziala na jednego na drugiego niekoniecznie :-) ja przetestuje go juz niedlugo :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry