reklama
Czolem laseczki
Gratuluje rozdwojonym mamusiom:-):-)Albi- tak sie cieszez, że w koncu doczekalas sie tego porodu
Dziewczyny Wasze maluchy sa cudowne, piekne i naprawde mozna sie w nich zakochac:-):-)
U mnie srednio na jeza- codziennie chodze na ktg i codziennie tetno dziecka ma ponizej 110. Lekarz, ktory mnie monitoruje ostatnio dal mi do zrozumienia ze porod silami natury moze byc niebezpieczny ale on sie pod tym nie podpisze bo nie jest moim lekarzem prowadzacym
Czujecie? To jest masakra
Na szczescie mam zaswiadczenie o cc. I musze czekac do 29, chyba ze zacznie sie cos dziac wczesniej. A ja juz bym tak chciala bo bopje sie o mojego malucha
Widze z listy nierozdwojonych zostalo nas niewiele, ale co tam...to kwestia czasu
Gratuluje rozdwojonym mamusiom:-):-)Albi- tak sie cieszez, że w koncu doczekalas sie tego porodu
Dziewczyny Wasze maluchy sa cudowne, piekne i naprawde mozna sie w nich zakochac:-):-)
U mnie srednio na jeza- codziennie chodze na ktg i codziennie tetno dziecka ma ponizej 110. Lekarz, ktory mnie monitoruje ostatnio dal mi do zrozumienia ze porod silami natury moze byc niebezpieczny ale on sie pod tym nie podpisze bo nie jest moim lekarzem prowadzacym
Czujecie? To jest masakraNa szczescie mam zaswiadczenie o cc. I musze czekac do 29, chyba ze zacznie sie cos dziac wczesniej. A ja juz bym tak chciala bo bopje sie o mojego malucha
Widze z listy nierozdwojonych zostalo nas niewiele, ale co tam...to kwestia czasu

witajcie w koncu mam neta ale mojego synka cos nie widac
nie spieszy mu sie cos do mamusi i tatusia
a nocki to mam nieprzespane bo ciagle do wc a na noc specjalnie duzo nie pije
a synus broi i sie rozciaga jakby mu ciasno na maxa bylo ale lipa .....:-(czuje niesamowity ucisk na krocze ,brzuszek twardnieje tak czesto czop mi odchodzi porcjami a malego nie widac i co najgorsze czuje go jak naciska mi glowka na kanal rodny a rozwarcia nic

juz tak pragne miec go przy sobie....:-)zreszta jak wszyscy !!
Chcialam pogratulowac wszystkim rozdwojonym mamusiom!!!Malenstwa sa sliczne!!!
i szczerze jednocze sie z jeszcze nierozdwojonymi Joasia33...Pumi i Asia S!!!!!!
teraz lece robic obiad sciskam i 3mam kciuki!!!:-)
nie spieszy mu sie cos do mamusi i tatusia
a nocki to mam nieprzespane bo ciagle do wc a na noc specjalnie duzo nie pije
a synus broi i sie rozciaga jakby mu ciasno na maxa bylo ale lipa .....:-(czuje niesamowity ucisk na krocze ,brzuszek twardnieje tak czesto czop mi odchodzi porcjami a malego nie widac i co najgorsze czuje go jak naciska mi glowka na kanal rodny a rozwarcia nic

juz tak pragne miec go przy sobie....:-)zreszta jak wszyscy !!Chcialam pogratulowac wszystkim rozdwojonym mamusiom!!!Malenstwa sa sliczne!!!
i szczerze jednocze sie z jeszcze nierozdwojonymi Joasia33...Pumi i Asia S!!!!!!
teraz lece robic obiad sciskam i 3mam kciuki!!!:-)
majopa
Styczniowe mamy'08
Hej kobitki....nierozdwojone mamusie wy to chociaż obiadek zrobicie normalnie i po ludzku...Ja od kilku dni to ok.10tej zaczynam robić i wszystko na raty, bo nasz Filip to sobie śpi tak po 10 mni. średnio a przy cycku leży ze 2 godziny.....mam powoli dość....chyba zaczne ściagać pokarm, mały mlaśnie butle i nie bedzie mi już sutków mamlał....zabawe sobie znalazł i uspokajacza jednocześnie...hihihiihi Wydaje mi sie ze on sie wogóle nie najada jak tego cyca sśie... Z tych 2 godzin ssania to jest może 5 min i drzemki....i mały niezadowolny jak zabieram cyca...
Tak wiec mamuśki wiem ze nie możecie się już doczekać swoich maluszków przy cycusiach, ale życze wam zeby wasze maleństwa znalazły sobie inne zabaweczki niż wasze sutki.....
;-)
Tak wiec mamuśki wiem ze nie możecie się już doczekać swoich maluszków przy cycusiach, ale życze wam zeby wasze maleństwa znalazły sobie inne zabaweczki niż wasze sutki.....
;-)e-stera
Fan(ka)
Majopa, nie dokarmiaj z butelki!!!!!!!
Będziesz miała potem problem......odzwyczai się od cycki, bo z butli łatwiej leci.A jak będziesz rzadko przystawiać do piersi to stracisz pokarm szybko, a ile można ściągać..............Musisz to przetrzymać.Niedługo będzie miał swój rytm dnia i będzie coraz lepiej
Mój Olisiek je czasami po godzinie.......ale on jest malutki i szybko sie męczy więc jemy na raty.A na obiad zawsze można zrobić pyzy.......dzidzia ważniejsza niż porządki i obiady.A od czego ma się mamy i teściowe.............
Będziesz miała potem problem......odzwyczai się od cycki, bo z butli łatwiej leci.A jak będziesz rzadko przystawiać do piersi to stracisz pokarm szybko, a ile można ściągać..............Musisz to przetrzymać.Niedługo będzie miał swój rytm dnia i będzie coraz lepiej
Mój Olisiek je czasami po godzinie.......ale on jest malutki i szybko sie męczy więc jemy na raty.A na obiad zawsze można zrobić pyzy.......dzidzia ważniejsza niż porządki i obiady.A od czego ma się mamy i teściowe.............
sylka_k
mama styczniowa 2008
Heloł, heloł !!!!!
to ja ,

jestem już w domku z naszym słodkim słoneczkiem:-):-):-):-)
czyżby?
Albi sie doczekała, granulki kochana z całego serca

to ja ,

jestem już w domku z naszym słodkim słoneczkiem:-):-):-):-)
czyżby?
Albi sie doczekała, granulki kochana z całego serca

reklama