reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
dzięki dziewczyny, powiem skromnie;-), że wiem o tym hihihih
bo to moje ukochane słoneczko:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pumi
ja tez nie czułam , ze na drugi dzień mi wody odejdą,. czułam się całkiem nieźle i taki maraton urządziłam w sobotę po sklepach , ze hoho
po południu upiekłam ciasto:-p, żeby jeszcze móc przez następny tydzień pałaszować a na kolacyjkę zrobiłam lasagne.:tak::tak:
no i plan wykonany zdarzyłam ja zjeść wieczorem lasagne ale ciasto to już jadłam na trakcie porodowym:baffled::szok::szok:. tylko mi teraz troszkę , żal bo w lodówce stoi bita śmietana i moje ulubione lody algidy w zamrażalniku:-(

z przepowiedni to tylko te bóle w krzyżu co ci pisałam w sms ale nie wiedziałam, ze to zwiastun porodu:szok::szok::szok:, a targały mną cała sobotę.

rano w niedzielę chciałam iść do łazienki włosy prostować,:baffled::szok: atu jak mi nie chlupnie , no i po temacie hihihi

tylko strasznie sie bałam bo w poniedziałek dopiero miałam odebrać wyniki badań na strepto , ale na patologii jak leżałam to od razu podali antybiotyk. mąż odebrał badania w poniedziałek ale na szczęście nic mi nie wykazało:tak::tak::tak::tak:

Pumi- kurde kto mi bedzie kroku dotrzymywal na koncowce?:-DZartuje- moze Tobie sie uda- ale byloby fajnie jakbys juz urodzila....Trzymam kciuki
a tak swoja droga- to mi czop zlazl 2 tyg temu, skurcze ma co jakios czas, w nocy brzuch mam twardy jak kamien, fenoterol odstawiony i NIC- "guwno":-(
Na bank bede mialal 29 cc ale ja chce zeby action wczesniej sie zaczela
Esti- Twoje fotki sa rewelacyjne...
Zreszta wszystkie maluchy sa przecudne..normalnie wysciskac, schrupac i wycalowac

Asia- ja ci dotrzymam towarzystwa. Po nocnych atrakcjach dzis mi sie nic nie dzieje. No chyba ze tej nocy mnie znowu licho dopadnie.

ja tez jestem jeszcze czekam i czekam i nic:no: czasem cos poboli czop m,i odchodzi strasznie powoli juz chyba z tydz czasu:confused::baffled:bol w krzyzu mam czasem calymi godzinami no ale widac ze u mnie to raczej nie zwiastun porodu jak u Sylwki;-)a szkoda:-D:-p ciesze sie ze macie juz przy sobie swoje cudenka malenkie ktore sa sliczne i slodziutkie jak ciasteczka!!!!!:-):tak:

Pumi i Kamalodz jestem z Wami........sciskam!!!i w razie "w" 3mam za Was kciuki:-):-):-):-):-):-)

reklama
dziewczynki doczekacie się swoich Maleństw!!
ja wciąż nie mogę uwierzyć że jeszcze w zeszłym tygodniu Martyna była w moim brzuszku, a teraz przyglądam się jej dniami i nocami!!

życzę Wam żeby było bezboleśnie i szybko! i zeby Wasze dzieciaczki zdrowe były :-D

Do góry