Basia nie martw się już nie długo

3mam kciuki

Pumi leż i nie ruszaj się z łózka na krok, no chyba, ze zaczniesz rodzić;-) hihihi
Agnie kuruj siebie i małą. a co można brać to pojęcia nie mam , bo cytrusów nie można i miodu tez bo uczula
Agnie u mnie w domku do kąpieli jest blisko 24 a tak normalnie temp. waha się od 21-23
a widzisz u mnie odwrotnie z tym uspokajaniem jak mąż przebiera a mały Kacperek zaczyna płakać bo mu spieszno do cyca , to jak ja podejdę i do uszka szepnę byle co to od razu sie uspokaja.

A teraz śpi mój aniołek. budzi się średnio co 3 , 4 godziny na przebranie i bufet hihihi i nawet nie mam możliwości go poprzebierać w te śliczne ciuszki co nakupowałam bo ciągle śpi.( usypia przy cycu)
Katzryna- Joanna Gratulki ślicznego Kamilka
Esti mój Kacperek ma na razie tylko krostki na dupci. kąpie w balneum i zobaczymy efekt..... dodatkowo stosuje sudokrem na noc a na dniu linomag ale nie wiem czy nie przejdę na sudokrem w ogóle ale słyszałam, ze jest z cynkiem a ten za bardzo wysusza młodziutka skórkę:-(
a wczoraj miał taki problem z wypróżnieniem się i puszczeniem bączka :-(, ze musiałam mu brzuszek masować, ale podałam mu zaparzony rumianek z dodatkiem glukozy i przeszło jak ręką odjął. wieczorem zakupiłam herbatkę hippa od 1 tygodnia. w zasadzie to to samo

a co do majtek poporodowych ja nic takiego nie używam bo założyłam w szpitalu i mi się rolowały akurat na bliźnie. wolałam chodzić bez

a jeśli chodzi o te obciskające to nie mam do nich zaufania.
napiszcie tylko mamy po cc ,od kiedy można ćwiczyć mięśnie brzucha ?