reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Zapomnialam się pochwalić:tak:Była dzisiaj u nas pediatra wyniki moczu i posiewu prawidłowe.
Pochwaliła nas że w 5 dni przybrał Oliś 30 dag i...możemy jutro iść na spacerek na podwórko....HURA!!!!!!!!!!!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Joasia GRATULKI :-)

Albi...tylko 1 pączka....strasznie mało...ja własnie zjadłam już 3 i nasmażyłam cała miske oponek:szok:

Kamalodz...ty 6 dni po terminie - to już bliżej niż dalej...a ja dopiero mam dzisiaj termin. Postanowiłam suwaczka przesunąć o 1 dzień (jutro przesunę chyba o 3 wrrr)...jedyna pociecha to taka, ze odszedł mi dzisiaj czop cholerny...no, ale jedna jaskółka wiosny nie czyni heh

GirlyGirl- to juz sa jakies postepy. Bo u mnie oprocz obfitej, cieknacej wydzieliny z nosa- nic hihihihi. Ja sie smieje jak patrze na moj suwaczek. Ciekawe czy jutro mi pokaze ze juz np.: tydzien po terminie?
macie jeszcze paczka od cioci Pumi

Hmmm.. Esti to ja juz nic nie rozumiem bo mi mowily pielegniarki i polozne na noworodkowym,ze z drozdzami sobie male uklady pokarmowe rady nie daja i ze nie mozna :baffled: ale wlasciwie to tych ich zalecen jakbym miala przestrzegac to rzeczywiscie nic bym nie jadla...Tez rozmawialam z pediatra i polozna i kazaly wlasciwie jesc wszystko poza wzdymajacymi i sprawdzacjak mala reaguje.Takze smialo rozszerzam diete!Ale smazonego na razie w ogole nie jem.Zreszta to zdrowiej.:happy:Ach...To swietnie,ze nareszcie mozecie isc na prawdziwy spacer!:tak: ilez mozna siedziec w domu?!
Girly szykuj sie...Jak odszedl czop to i ty niebawem w szpitalu bedziesz.Teraz to juz naprawde wielkie odliczanie!

no witam Was kochane! wiec ....girly girl dzieki za info o tych cwiczeniach!!!na bank skorzystam i juz stronka wyladowala w ulubionych:tak::tak::tak::tak:niestety jak sie spodziewalam.........zero postepu zero skurczow i rozwarcia:crazy::crazy::crazy::crazy:za tydzien mam ostatnia wyzyte jak nie urodze w tym tyg na co nic nie wskazuje........yhhhhh no i Kamalodz dolaczam sie do Ciebie bo jak nie urodze to na 8 lutego dostaje skierowanie na wywolanie jak nie bedie postepu beda ciac!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok:teraz ide sie najesc paczkow bo mi tesciowa zrobila hihi:-):-):-):-):-)troszke humorek sie polepszy:tak:

Joasia serdeczne gratulacje!!!!!!!!!:-):-):-)Pumi wracaj dio zdrowka sciskam WAs wszytskie i Wasze malenstwa!!!!!!:-):-):-)

Helena i Estera a jakby co to ja moge do was dolaczyc w ramach "Wywalone ze stycznowek"??;-)

Dobrze ze do was zajrzalam nawet nie wiedzialam ze to dzis tlusty czwartek. Od kiedy nie pracuje nie mam poczucia czsau. Niestety jeszcze 3 tygodnie i z powrotem do pracy:-(

ja też dzis zjadłam jednego pączka - rano była położna i specjalnie zapytałam czy mogę. Podobno to spulchniacze i nieświeży tłuszcz moga bardziej zaszkodzić.
Smacznego!
A w ogóle jem już wszystko oprócz wzdymających, czekolady i cytrusów - tak na wszelki wypadek. Będę powoli wszystko próbować ale tylko po jednym i mało, żeby w razie czego wiedzieć co zaszkodziło.

Jooaaa, gratulacje gorące!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry