bassienkaw
Zaciekawiona BB
Witam bardzo serdecznie, mam nadzieję, że mogę się dołączyć. Wysłałam PW do założycielki listy mam styczniowych 2008 z prośba o dopisanie, a teraz melduje się tutaj.
Więc na dzień dobry chciałam się przywitać, bo jestem nowa tutaj, udzielałam się do tej pory najwięcej na wizaz.pl ale tutaj często zaglądam, więc stwierdziłam co mi szkodzi.
Termin porodu na 16 styczeń 2008
Ostatnią miesiączkę miałam 9 kwietnia, więc wg tego jest 9 tydzień, czyli 7 tydzień od zapłodnienia. Od początku niestety były małe problemy. Swoją drogą o tym, że jestem w ciąży dowiedziałąm się 12 maja a tydzień później wylądowałam już w szpitalu. Pojechałam od razu gdy po przebudzeniu pojawiło się plamienie. Jednak pani doktor po części mnie uspokoiła, że wszystko wporządku choć ciąża zagrożona. Przepisała no-spe, luteine dopochwowo i zastrzyki kaprogest. Za tydzień kontrola, wszystko ok. Ale znowu strach, bo Pani doktor stwierdziła, że maleństwo za mało urosło i nie wiadomo czy płód przy najbliższym badaniu nie okaże się martwy, i że nie wykrywa serduszka... ale na szczęście wszystko jest dobrze. Wczoraj byliśmy na wizycie. Pęcherzyk w chwili obecnej ma 32mm, serduszko bije, a kolejna wizyta dopiero za trzy tygodnie. Poza tym wszystkie badania porobione, cytologia idealnie, badania krwi i moczu rowniez... jedynie moja grupa krwi 0 rh - ale to teraz nie problem.
Oby tylko wszystko nadal było dobrze
Więc na dzień dobry chciałam się przywitać, bo jestem nowa tutaj, udzielałam się do tej pory najwięcej na wizaz.pl ale tutaj często zaglądam, więc stwierdziłam co mi szkodzi.
Termin porodu na 16 styczeń 2008
Oby tylko wszystko nadal było dobrze
. i tez maa Rh (-), i Filip odzidziczył krew po mnie