reklama
G
goscinnie
Gość
Pumi powiem ci szczerze, ze jeszcze nie widziałam noworodki z tak gęstymi blond włosami. Blond jakos mi sie kojazył ze słabszymi na początku a Dominczka ma piekne blond włosy. Oby jej zostały bo tak naprawde to za duzo prawdziwych blondynek nie ma.
Pumi, twoja Platynka jest śliczna naprawdę
zresztą oczywiście wszystkie dzieciaczki są śliczne
dziuba, gratulacje i powodzenia - to są bardzo przyjemne rzeczy - przynajmniej ja cudownie wspominam okres przygotowań do własnego ślubu, wszystko robiliśmy z Mążusiem razem i ten okres oczekiwania też był już swego rodzaju świętem:-)

zresztą oczywiście wszystkie dzieciaczki są śliczne

dziuba, gratulacje i powodzenia - to są bardzo przyjemne rzeczy - przynajmniej ja cudownie wspominam okres przygotowań do własnego ślubu, wszystko robiliśmy z Mążusiem razem i ten okres oczekiwania też był już swego rodzaju świętem:-)
pumi, śliczne blond włosy ma Twoja królewna 
U mnie położna była już z 4 razy i jeszcze z raz przyjdzie :-) Ogląda małą, sprawdza cycki, radzi jak jest jakiś problem... Fajna taka pomoc :-)
A to moja śpiąca królewna
Zobacz załącznik 67544

U mnie położna była już z 4 razy i jeszcze z raz przyjdzie :-) Ogląda małą, sprawdza cycki, radzi jak jest jakiś problem... Fajna taka pomoc :-)
A to moja śpiąca królewna
Zobacz załącznik 67544
Ja sie nie moge napatrzec na wasze sloneczka!!!! wszystkie nasze skarby sa slodkie!!!
polozna wlasnie wyszla. bardzo mila mloda murzynka. bedzie jeszcze 3 razy bo tyle wizyt obejmuje moje ubezpieczenie. generalnie niepotrzebnie sie stresowalam. co do spacerku- kazala mala ubrac jedna warstwe weicej niz mam ja i na slonce bo jest jeszcze troszke zolta na policzkach.wiec tylko skonczymy doic cyca i idziemy
polozna wlasnie wyszla. bardzo mila mloda murzynka. bedzie jeszcze 3 razy bo tyle wizyt obejmuje moje ubezpieczenie. generalnie niepotrzebnie sie stresowalam. co do spacerku- kazala mala ubrac jedna warstwe weicej niz mam ja i na slonce bo jest jeszcze troszke zolta na policzkach.wiec tylko skonczymy doic cyca i idziemy
e-stera
Fan(ka)
Dziuba powodzenia, na pewno wszystko się uda i będzie to wspaniały dzień
A to moja kropka ,........
całe 53 cm długości ma!!!
Zobacz załącznik 67552
DSC00120.JPG

A to moja kropka ,........
całe 53 cm długości ma!!!Zobacz załącznik 67552
DSC00120.JPG
e-stera
Fan(ka)
Pumi super że już na spacerek
.ja zapomniałam że u Was inny klimat troszkę i inna pogoda.
Jak można wychodzić to pewnie.....my też dzisiaj byliśmy chociaż na dworze
- 4 było.Spacerowaliśmy 40 minut........słonko tak pięknie świeciło.....i nawet troszkę śniegu napadało.
Zdjęcia ze spacerku.W tle widać nasz blok
Zobacz załącznik 67553
.ja zapomniałam że u Was inny klimat troszkę i inna pogoda.Jak można wychodzić to pewnie.....my też dzisiaj byliśmy chociaż na dworze
- 4 było.Spacerowaliśmy 40 minut........słonko tak pięknie świeciło.....i nawet troszkę śniegu napadało.
Zdjęcia ze spacerku.W tle widać nasz blok
Zobacz załącznik 67553
reklama