reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pumiś staram się:tak: Na razie alarm odwołany. Ale zapobiegawczo muszę dostawać jakieś zastrzyki by małemu płucka się szybciej rozwinęły. Będzie dobrze, bo musi:tak:
Z tym werandowanem to tylko w polsce tak dbają. Choć ja myślę, że małe wyjście nie zaszkodzi. Choć powerandować trochę nie zaszkodzi:tak:

reklama
Wczoraj zaryzykowaliśmy z sexikiem (4 tyg po porodzie), strasznie dziwne uczucie, faktycznie jakby poraz drugi mnie rozdziewiczano, bardzo sie bałam, ale wkonću szwy mam zagojone ,tylko taki psychiczny opór we mnie siedział, daliśmy rade, mam nadzieje ze następne igraszki będą przyjemniejsze:)
Mojego małego musze zacząc pszestawiać na NAN, z powodu mojego pokarmu, jest lekko biały, co świadczy że mały nie dojada i mi płacze przeważnie w nocy, w dzień zamierzam go karmić piersią, a na noc flache -chaciałm cały czas karmić piersią, widocznie nie jest to zależne od nas, bo odzywiam sie prawidłowo:(
Pumi śliczą masz blondyne!!!! wydaje mi sie ze do Ciebie jest podobna.
Jejku juz wszystkie maja to za sobą, a jeszcze nie dawno pokazywałysmy nasze brzuchy i chwaliłyśmy sie która ma większy!

dziewczynki Kochane, pochwalę się Wam!!
wczoraj usypialam Małą jedynie 40minut, to mój rekord jak na razie!! po kąpieli chwile sie poprzytulałyśmy, potem ją włożyłam do łóżeczka i głaskalam po kołderce (to pomysł mamy-mój z glaskaniem po główce średnio się sprawdził...) i spała całe półtorej godziny zanim się jej przypomniało że jest głodna!! potem już poszło gładko, o 3 w nocy kolejne karmienie no i o 5.30 pobudka, dziecko wyspane, więc starzy też nie śpią... :baffled:

joooaaa, ja już też bym chciała wypróbować, w końcu szwy już się rozpuściły, ale też mam jeszcze coś w psychice że nie próbowaliśmy po porodzie... ale może zrobimy sobie dziś romantyczny wieczór :)

Ja to mam szczęście..moje dzieciątko usypia ekspresowo_Oby tak dalej było.
Joooaaa ja też ie karmię piersią..nie przejmuj się.ważne że maluszek najedzony będzie i będzie rósł.Trudno jak nie można to co zrobisz

A Olisiek dał nam dzisiaj pospać.........o 5 rano zjadł potem o 7:00 przez sen i spał do 9:30!
A dla mnie seksik pierwszy po porodzie był super..........:rofl2::rofl2::rofl2:jest jeszcze lepiej niż przed ciążą:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

dlugo mnie nie bylo GRATULACJE DLA OSTATNICH ROZDWOJONYCH MAM widze ze nie tylko ja dokarmiam butelka a tak chcialam karmic tylko cycem PUMI DOMINISIA BOSKA:-):-) dopiero dzisiaj ja zobaczylam my jestesmy po pierwszym szczepieniu ktore maly znosi fatalnie goraczka i krzyk a oto moja cala trojkaZobacz załącznik 67477

Macie pozdrowienia od Ewy Adu. Syneczek jej ma niestety obustronne zapalenie płuc :-(.
Dzieciaczki wasze są przesłodkie a dzisiaj w Gazecie Wyborczej jest zdjecie mojego Dawidka.:-p

ja czyściłam, ale pierwszy raz po miesiacu, i nie wkładałam głeboko bo sie boje, leciutko tylko włozyłam i przekreciłam, ale mojemu kacperkowi baardzo sie to podobało o dziwo:) podobno za często nie można czyscic, bo im częsciej czyścisz tym szybciej sie pojawia brud w uszku!

reklama
ja też ostatnio próbowałam, namoczyłam troszkę wacik w wodzie przegotowanej i całą małżowinkę dokładnie wyczyściłam i za głęboko też nie wsadzałam, bo się boję...

Do góry