reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Pytam bo mój Kuba od wczoraj przechodzi samego siebie. Wiem ze to kolki. Pręży się, puszcza cyca i co chwilę puszcza bączki.
Z Julią przetestowałam wszystkie kropelki i nic nie pomagało.
Dlatego zastanawiam się czy uderzyć do apteki tu czy od razu kupić Sab simplex. Są to krople na kolkę ale dostępne tylko w Niemczech (a ja mam do Niemiec pół godz drogi samochodem).
Koleżanki które stosowały, mówią że krople rewelacyjne,
w google jak wpisuję Sab simplex to włażę na inne fora i też mamuśki zachwalają. Hmm...:confused::confused::confused::confused:

cześć

oj dawno mnie nie było z różnych przyczyn Teraz o dziwo mam więcej czasu i zaczęłam was podczytywac to i odezwać się trzeba sie odezwać (Jobo mnie zmotywowała)

u nas ok Alunia słodziak jest straszny i (odpukać) tylko je i śpi Karmie ją cycusiem co 3h Kolek nie ma ale też jej czasami daje espumisan jak ma problem z kupką
Z karmieniem nie ma problemów (jak sobie przypomne co było z Piotrusiem-pogryzione brodawki itp:szok:)

pozdrawiam Was serdecznie Musze troszkę ponadrabiać

sylka, a jaką masz tą wode morską? bo ja mam nivea i tam jest napisane że dopiero od 3 mies życia można:confused:
esti, może się spotkamy na Helu, kiedy jedziesz w wakacje?
agnie, my już od dawna smoka używamy, bo mały ma taka potrzebę ssania że piersi by nie puszczał prawie (tzn na chwile po jedzeniu owszem a potem znów) i oczywiście jak jest przejedzony to ulewa

esti, dzieki, zapytam o taka w aptece:tak: a jesli bedziemy w tym samym czasie to dam znac, moze sie spotkamy? gdzie dokładnie jedziecie?

Zamówiłam Sab simplex. Za koszta przesyłki nie opłaca nam się jechać do Gorlitz:( Co prawda to 40km, ale koszta wysyłki 5zł przelew a 10 za pobraniem.

reklama
Do góry