Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pytam bo mój Kuba od wczoraj przechodzi samego siebie. Wiem ze to kolki. Pręży się, puszcza cyca i co chwilę puszcza bączki.
Z Julią przetestowałam wszystkie kropelki i nic nie pomagało.
Dlatego zastanawiam się czy uderzyć do apteki tu czy od razu kupić Sab simplex. Są to krople na kolkę ale dostępne tylko w Niemczech (a ja mam do Niemiec pół godz drogi samochodem).
Koleżanki które stosowały, mówią że krople rewelacyjne,
w google jak wpisuję Sab simplex to włażę na inne fora i też mamuśki zachwalają. Hmm...
oj dawno mnie nie było z różnych przyczyn Teraz o dziwo mam więcej czasu i zaczęłam was podczytywac to i odezwać się trzeba sie odezwać (Jobo mnie zmotywowała)
u nas ok Alunia słodziak jest straszny i (odpukać) tylko je i śpi Karmie ją cycusiem co 3h Kolek nie ma ale też jej czasami daje espumisan jak ma problem z kupką
Z karmieniem nie ma problemów (jak sobie przypomne co było z Piotrusiem-pogryzione brodawki itp)
pozdrawiam Was serdecznie Musze troszkę ponadrabiać
sylka, a jaką masz tą wode morską? bo ja mam nivea i tam jest napisane że dopiero od 3 mies życia można esti, może się spotkamy na Helu, kiedy jedziesz w wakacje? agnie, my już od dawna smoka używamy, bo mały ma taka potrzebę ssania że piersi by nie puszczał prawie (tzn na chwile po jedzeniu owszem a potem znów) i oczywiście jak jest przejedzony to ulewa
Pandi my mamy Disne Mar i jej można juz od urodzenia używać- ma taka malutką końcówkę a ta Nivea wielka i mocno pryska.W drugiej połowie lipca jedziemy