reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Albi Neonatolog, pediatra lekarz prywarny mówią to samo.karmić ile wlezie i ze jaet ok.niektóre dzieci mająwój wlasny rytm słabszy a potem nadganiaja.
A dziaij Oli przez dobę zjadł już prawie 700ml a czeka nas jeszczejedno karmienie więc jest oki.:tak::tak::tak:
Pewnie tak jak dorosly ma lepsze i gorsze dni.:baffled:
Anja moze Nadia źle zareagowała na szczepionkę.podobno 3 dni moze być dziecko marudne po szczepionce.A gdyby miała nitolerancję laktozy to po każdym karmieniu by płakała, także w nocy.
Pumi Dominika śliczna
Oliś już ma narzeczoną.Zuzia ma prawie 2 latka a jest cudna zraz Wam pookażę
DSC00389.JPGDSC00390.JPG

reklama
Nie pomyślcie żebym była panikara :-):-):-), bo po karetkę dzwonię od razu.Ale jak takie małe dziecko wymiotuje i ma biegunkę i nie je to lepiej z lekarzem sie skontaktować.
Tym bardziej ,ze to wcześniak i swoje przeszedł po urodzeniu.
Dziewczyny dzięki za zaproszenia, też Wam wysłałam

Moja mala dzis tez troce marudzila wieczorem ale to pewnie dlatego ze mielismy odwiedziny gosci za ktorymi ja nie przepadam- i mala pewnie ma to po mnie hihihih. Dostala za to cala reklamowke super slicznych rozowych ciuszkow.
Teraz spi a my z P. ustalamy liste gosci na chrzciny bo czas rozsylac zaproszenia, rezerwowac sale , DJ "a i takie tam- mamy juz 60 osob na liscie. Cholera jak sie wymigalam od organizowania wesela to mnie teraz nie ominie:baffled:

:-(czesc dziewczyny.ja juz wysiadam .jestem tak slaba ze ledwo stoje na nogach .juz widze mroczki.ten krwotok :szok::szok::szok:(bo krwawieniem niemozna tego nazwac )o ktorym wam pisalam dwa dni temu nieminal ,a dzis jest duuuuzo gorzej niemoge sie ruszyc a od 7 przebieralam sie z wszystkiego trzy razy.caly weekand pomagal mi maz przy kamilku .a dzis jestem samiutka do 23.15.koszmar nawet niemam jak isc do lekarza bo co z dzieckiem pojde . do tego maly zarazil mnie katarem i od dzis jeszcze mam katar jak ch.... mam dosc wszystkiego .:-(:-(

Kasia jak to nie masz z kim małego zostawić?Koleżanka jakaś.............babcia mama.
Powinnaś pójść do lekarza i to natychmiast!:angry::angry::angry::angry::angry:jesteś sama z małym dzieckiem.a co będzie jak zasłabniesz?Kto się zajmie małym?A jak nie masz wyjścia to w taksówke i z małym jedź!!!!!!!!!!!!!

Albo dzwoń na pogotowie i niech do Ciebie przyjadą,powiedz że jesteś sama z małym dzieckiem w domu że bardzo źle sie czujesz i nie dasz rady do lekarza dojechać.
I daj znać co i jak , bo ja tu sie denerwuję

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry