reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
to sie zaczelo po szczepiace! jestem WYKONCZONA, mam depresje,dzisiaj plakala od 3 do 21!!!!! BRZUSZEK miekki, herbatke na baczki dalam, kupka byla a sie wije z bolu, w nocy piekie ssie cyca i spi tez oki, ale w dzien masakra!:no:
Serce mi peka,ze ona cierpi a ja nie wiem DLACZEGO

reklama
Moja tez ryczy calymi dniami a usypianie to koszmar. Ja tez od wczoraj zaczelam krwawicz moze dlatego ze w piatek bylo przytulanko bo na @ raczej nie wyglada bo mam zawsze bolesne @ troche sie tym martwie:baffled: Pumi Dominisia slicznie wyglada w tej spineczce, blad ksiezniczka, Basia mi rowniez jest milo goscic Was w srod znajomych na naszej klasie:tak:

Milli ale twoja mala ryczy od samego poczatku :-(u mnie zaczelo sie od SZCZEPIENIA wiec sie b.martwie.Wczesniej nie mialam takich problemow, byla czasem marudna ale to co jest od srody to jakis koszmar.:no:

zastanawiam sie czy moze zaczelam krwawic ze stresu i oslabienia,jeszcze z Lukim nie uklada sie najlepiej...

Ania probowałas kłaść małą na brzuszku?? moze ma dosc leżenia na pleckach bo czasem od cięzaru bardzo je plecki zaczynają bolec, stąd ten płacz.
Esti bo ja na twoim miejscu skonsultowałbym sie z kilkoma lekarzami od żywienia maluchów, opinia jednego to za mało. Czasem warto posłuchac czterech i wyprobowac co zalecą.
Jezeli chodzi o pogode to gdzie niegdzie cisnienie w PL wynosi tylko 959 hPa a na maxa 983 i tak za mało, czasem nawet takie maluszki jak nasze potrafią miec bóle głowy a wiatr sprawa, ze są bardzo chwiejne (to wiem od pediatry a nie z jakis zabobonów).
Pumi narzeczona Dawida śliczna ;-).

Anja u mnie zaczelo sie od zeszlej soboty przed lulanie sie tak darla ze myslalam ze ja cos boli ale w niedziele tez sie to wieczorem powtorzylo a od poniedzialku ryczy non stop w dzien , ma tylko czasem takie przeblyski ze sie pousmiecha a zachwile jej sie to nudzi i sie drze:wściekła/y:

Hyhy, Albi już knuje, jakby tu podwójne obywatelstwo Dawidkowi zapewnić... :rofl2:
Dzisiaj znowu młoda ryczała po kąpieli... 1,5h bujania na foteliku, w końcu dałam się jej wykrzyczeć i zasnęła :baffled: Nieludzka jestem :-(

oj teraz chyba nie mozna miec niestety podwojne obywatelstwo. Dawidek tak jak i wasze dzieci, nie jest PL tylko obywatelem Unijii Europiejskiej.

Milli jestem zalamana, nie wiem co robic, niecierpie chodzic po lekarzach, jestem anty-hipohondryczka, nie lubie zawracac lekarzam d..bo dziecko placze, oleja mnie a ja tego nie lubie:angry::angry::angry::angry::angry::angry:
c'robic, takie kochane niemowle - krotki okres w zyciu, a ja zamiast sie na max cieszyc coeczka, martwie sie ciagle...mialo sie unormowac

Anja moze lepiej idz do lekarza, ja zeswoja nie mam po co bo wiem co jej jest czyli ryczy jak chce spac po jedzeniu a wtedy usypiam ja dwie godziny pare minut sie przespi i znow ryczy bo glodna ja je co 3 godziny potem znow karmienie ryk usypianie i tak wkolko masakra. A jak nie wiesz czemu Nadia tak placze to moze lepiej pojdz do lekarza zawsze ktos Ci pomoze bo naprawde w padniesz nam w depreche, ja juz mozna powiedziec ze sie przyzwyczailam ale nie moge zniesc jak moje dziecko placze wtedy robie wszystko aby przestala ryczec i po takim dniu padam na pysk, raz ja zostawilam w lozeczku aby sie wyplakala to po minucie wzielam ja na rece bo az sie zanosila a mi serce pekalo,pocieszam sie ze moze to przejsciowe:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry