reklama
e-stera
Fan(ka)
My byliśmy 2 godzinki na spacerku..........nogi mi w tyłek włażą
Sylka Asia dzieciaczki cudne

A my becikowe dostaliśmy w 3 tygodnie...i to 2500tys

Sylka Asia dzieciaczki cudne

A my becikowe dostaliśmy w 3 tygodnie...i to 2500tys

e-stera
Fan(ka)
To mąż załatwiał
:-).Wiem tylko że mnóstwo papierów musiałam wypełnić
:-).Wiem tylko że mnóstwo papierów musiałam wypełnić
katarzyna-joanna
styczniowa mama 2008
bylam u ginekologa!!!mam odstawic cerazette.przepisal mi antybiotyk i dwa leki na zatrzymanie krwawienia.macica jeszcze niejest taka jak powinna i do tego jest bolesna .w zyciu mnie niebolalo badanie ginekologiczne(a chodze od 13 roku zycia co miesiac -dwa) a dzis myslalam ze skonam z bolu
. o antykoncepcji w tabletkach moge zapomniec dopuki karmie piersia.bo sa tylko jedne a tewlasnie mam odstawic ,dziekuje wam za wsparcie.jestescie kochane.mam nadzieje ze te leki pomoga bo juz ledwo zyje.ciekawe czy niedostane anemi po tych krwawieniach.buziaczki dla was.kaska

. o antykoncepcji w tabletkach moge zapomniec dopuki karmie piersia.bo sa tylko jedne a tewlasnie mam odstawic ,dziekuje wam za wsparcie.jestescie kochane.mam nadzieje ze te leki pomoga bo juz ledwo zyje.ciekawe czy niedostane anemi po tych krwawieniach.buziaczki dla was.kaska
G
goscinnie
Gość
Esti popros meża zeby nam zdradził tę tajemnice.
witajcie kobietki kochane ja tez pozwolilam sobie wyszukac Was na nk i wyslac zaproszenia bedzie mi bardzo milo Was goscic w znajomych:-)
Kasiu ciesze sie ze sie jakos wyjasnilo i mam nadzieje ze szybko dojdziesz do siebie i prosze jesc duzo salaty i buraczkow zeby nie bylo anemii

dziewczyny macie cudne dorodne jak jabluszka te dzieciaczki moj synek po 3 tyg wazy 3700 ostatnio tydzien temu byl wazony wiec pewnie przybral taki klocek ze powoli nie mam sil go ciagle nosic a mam problem jak Kamalodz::-
-( to samo........

nie wiem czy to kolka czy dziecko niedojada bo przy cycku sie uspokaja i nie wiem czy to glod czy tylko sie uspokaja........:-
-
-(
Albi masakra z tym krajem yh........szalu idzie dostac

my dzis zalatwiluismy akt dopiero bo nam sie udalo zostawic kubusia z babcia
i jutro skladamy wnioski o becikowe drugie tez mam nadzieje ze sie uda;-):-)
Esti kochamy urzedy i te papiery.......
wczoraj maluszek przespal cala noc az do 6 i pozniej zjadl cycka i znow spal ladnie nie wiem co w dzien mu tak dokucza

jestem bezsilna i czuje sie jak wyrodna matka co nie rozumie dziecka wlasnego.........:-
-
-(
Kasiu ciesze sie ze sie jakos wyjasnilo i mam nadzieje ze szybko dojdziesz do siebie i prosze jesc duzo salaty i buraczkow zeby nie bylo anemii

dziewczyny macie cudne dorodne jak jabluszka te dzieciaczki moj synek po 3 tyg wazy 3700 ostatnio tydzien temu byl wazony wiec pewnie przybral taki klocek ze powoli nie mam sil go ciagle nosic a mam problem jak Kamalodz::-

nie wiem czy to kolka czy dziecko niedojada bo przy cycku sie uspokaja i nie wiem czy to glod czy tylko sie uspokaja........:-Albi masakra z tym krajem yh........szalu idzie dostac

my dzis zalatwiluismy akt dopiero bo nam sie udalo zostawic kubusia z babcia
i jutro skladamy wnioski o becikowe drugie tez mam nadzieje ze sie uda;-):-)Esti kochamy urzedy i te papiery.......

wczoraj maluszek przespal cala noc az do 6 i pozniej zjadl cycka i znow spal ladnie nie wiem co w dzien mu tak dokucza

jestem bezsilna i czuje sie jak wyrodna matka co nie rozumie dziecka wlasnego.........:-reklama
G
goscinnie
Gość
a ja mam tylko Lucynke, Anie, Karoline i Ewe z BB od reszty nie dostałam zaproszenia.