reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
wyslalam wam lasencje zaproszenia:-) do nk, wracam do sprzatania bo chata mi zarosla a mala spi wiec musze wykorzystac chwile:sorry2:

Esti, jak to zrobiliście że tyle kasy?? my jutro jedziemy do skarbówki po zaświadczenie o zarobkach za 2006r bo może byśmy sie zakwalifikowali na drugie becikowe...

bylam u ginekologa!!!mam odstawic cerazette.przepisal mi antybiotyk i dwa leki na zatrzymanie krwawienia.macica jeszcze niejest taka jak powinna i do tego jest bolesna .w zyciu mnie niebolalo badanie ginekologiczne(a chodze od 13 roku zycia co miesiac -dwa) a dzis myslalam ze skonam z bolu:szok:. o antykoncepcji w tabletkach moge zapomniec dopuki karmie piersia.bo sa tylko jedne a tewlasnie mam odstawic ,dziekuje wam za wsparcie.jestescie kochane.mam nadzieje ze te leki pomoga bo juz ledwo zyje.ciekawe czy niedostane anemi po tych krwawieniach.buziaczki dla was.kaska

Jejku Kasiu dobrze ze pojechalas do lekarza,bo niewiadomo jakimi powiklaniami sie moglo to skonczyc. Oby ten antybiotyk zaczal jak najszybciej dzialac!

witajcie kobietki kochane ja tez pozwolilam sobie wyszukac Was na nk i wyslac zaproszenia bedzie mi bardzo milo Was goscic w znajomych:-)
Kasiu ciesze sie ze sie jakos wyjasnilo i mam nadzieje ze szybko dojdziesz do siebie i prosze jesc duzo salaty i buraczkow zeby nie bylo anemii:szok::szok::szok:
dziewczyny macie cudne dorodne jak jabluszka te dzieciaczki moj synek po 3 tyg wazy 3700 ostatnio tydzien temu byl wazony wiec pewnie przybral taki klocek ze powoli nie mam sil go ciagle nosic a mam problem jak Kamalodz::-:)-( to samo........:szok::szok::szok:nie wiem czy to kolka czy dziecko niedojada bo przy cycku sie uspokaja i nie wiem czy to glod czy tylko sie uspokaja........:-:)-:)-(
Albi masakra z tym krajem yh........szalu idzie dostac:angry::no:
my dzis zalatwiluismy akt dopiero bo nam sie udalo zostawic kubusia z babcia:sorry2:i jutro skladamy wnioski o becikowe drugie tez mam nadzieje ze sie uda;-):-)
Esti kochamy urzedy i te papiery.......:dry:
wczoraj maluszek przespal cala noc az do 6 i pozniej zjadl cycka i znow spal ladnie nie wiem co w dzien mu tak dokucza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jestem bezsilna i czuje sie jak wyrodna matka co nie rozumie dziecka wlasnego.........:-:)-:)-(

reklama
Do góry