Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
szczypi masz rację,. ja się wagą mniej przejmuję, prędzej czy później-zejdzie!! ale te rozstępy??!! właściwie mam wrażenie że dopiero po ciąży się pojawił, cholera i nie chcą zniknąć!!
Anja78- co środe chodze na aerobik, i wtedy moj mąż zajmuje się małym, bo on w pn jeżdzi na piłkę, więc jakiś podział i sprawiedliwość musio byc a na ćwiczenia w domu tez mam czas, bo mały myli jeszcze dzien z nocą i w dzien mi cały czas śpi, a adas kupił mi rowerek wiec jeżdze sobie z godzinke i później śpie
e-stera- ty tez napewno jestes juz w normie zreszta musisz być skoro z brzuszkiem też byłas laskaDZIEWCZYNY POCHWALMY SIE SWOIMI TERAŹNIEJSZYMI BRZUSZKAMI!
Ja sie wybieram w środę następną, bo na paznokcie idę wiec od razu solarium.......teraz jakbym i chciała to nie mogę prze @
A może załóżmy nowy wątek.nasze wymiary i brzuszki po porodzie?Co Wy na to?