Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.juzzaczelam sie martwic ze niemam pokarmu ale sprawdzilam i mam duzo. mam nadzieje ze esti was posluchala i pojechala z maluszkiem do pediatry.

Je co godzinkę po 40, 50 ml mleka.Zbadała go i jest wszystko dobrze.Po prostu dzisiaj mu się poprzestawiało wszystko i je mało a często.
juzzaczelam sie martwic ze niemam pokarmu ale sprawdzilam i mam duzo

Jakos ciezko uwierzyc w ten brzuszek...Mnie biodra tez troszke sie rozrosly.Chociaz i tak sie nieco "zeszly" zaraz po porodzie.Inaczej bym strasznie smiesznie wygladala
Taka mala z duuuza pupa :-) Nie sa to w prawdzie moje szczuplutkie bioderka,jakie mialam przed ciaza.Powoli zaczynam sie tez przyzwyczajac do rozstepow...Ale dziewczyny!Ciaza,porod...przezycia jak na wojnie-musza zostac jakies slady!
Spodziewam sie,ze przy okazji naszych szalenczych spacerkow i tak nadmiar kg zejdzie.Zostaly 3 tylko...
. Czy Wy macie takie problemy? Bo mnie to właściwie nie boli i nie przeszkadza, ale przy myciu czuję.