reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

A ja kombinuje z moim kacperkiem we wszystkie strony, bo budzi mi sie co 3-2-1 h i pobudka o 5 nad ranem, nic nam nie daje sie wyspać, i kompie go o stałej porze 21.00 i nic, i przecież dostaje butle -nan1, zeby sie najadał i dłużej spał a on nic, mam nadzieje że niebawem mu sie zachce dłużej pospać bo mam strasznie podkrążone oczy

reklama
ja też niewyspana, Mala jak zawsze, 4.30 pobudka, dziecko wspane :baffled:
w dodatku teraz już budzę się za każdym razem kiedy ona zakwęknie, a czesto zdarza jej sie marudzić przez sen, wiec chodzę z zapałkami w oczach...
co za pogoda!!!! ehh...

ja mojej nie wybudzam chocby nie wiem co,
Joa ,moja mala tez sie budzila co 3godz i ktores nocy zalapala 5 godzmamnadzieje ,ze tak zostanie,bo jeste wypoczeta i wiecej w domu i wokol siebie moge zrobic

u nas o wybudzaniu też nie ma mowy, skaczę z radości kiedy Małą uda mi się uśpić!!
Anja, to ja widziałam Cię wtedy wczoraj!! :-D

Anja, no jakby coś takiego właśnie, ale nikt po porodzie mnie chyba dokładnie nie obejrzał:no: i dopiero teraz ten gin, a ja czułam że jest coś nie tak, ale nawet położna w domu mówiła że to się powinno cofnąć. Może jeszcze się cofnie, co?
Mój Ptyś wczoraj miał bardzo niespokojny dzień, nie spał po południu, jadł nerwowo i często ale krótko. Normalnie złapałam doła:-(. Dobrze że Mążuś jak wrócił to uśpił małego (ponad godzinę) a ja już poszłam spać. No i pospał od północy do 5 a po jedzeniu jeszcze do 7.

jak ja Wam zazdroszczę!! mojej malej coś sie poprzestawiało i o 4.30 (przecież to środek nocy!! :eek::angry:) robi pobudkę nam!!

Dziewczyny nie wiem co mam napisac....Moja malizna czasem pomarudzi.Taki dzien zdarza sie ale nie czesto.wtedy wystarczy,ze siedze kolo niej i gadam z nia.Nawet nie musze na rekach nosic...Karmie ja tylko i wylacznie piersia.Nie powachala nawet mieszanki jak dotad :-D I placze wlasciwie tylko jak jest glodna.Ewentualnie jak sie obrobi po pachy-na pewno wiecie o co mi chodzi :-D Zupelnie nie wiem jak to jest kiedy dziecko sie drze bez powodu!

Ach!Zapomnialam sie pochwalic!Mialysmy wczoraj wizyte w poradni retinopatii.Nasluchalam sie i naczytalam sie wiele niedobrych rzeczy na temat tego badania....Moja serdeczna kolezanka i Esti opisaly badanie wlasciwie w identyczny sposob!A tymczasem moja nusia w ogole nie plakala!Nawet nie kweknela glosno!Taka zuch dziewczynka!:tak: No i z oczkami wszystko w porzadku!Nastepna wizyta za rok....

Mnie stopy nie urosly.Wystarcza biodra!A jesli chodzi o te "swiry"...Ja mam swira,ktory nie pochlania tak duzo pieniedzy jak torebki i buty.Nawet mniej niz kolczyki!Mam swira na punkcie skarpetek :tak::-D:-) Takze przynajmniej finansowo w granicach normy!

Szczypawka mój Olis tak samo grzeczny jak Twoja Zuzia.
Wczoraj zasnął o 23 i spał do 7rano!
Skubany nauczył się ssać kciuka.........aż świst idzie:shocked2:wkłada do buzi i z takim zapałem ssie.....a smoczka wypluwa....nauczy się i będzie kłopot.I wcale nie jest głodny............:baffled::baffled::baffled:Muszę go tego oduczyć:angry:

reklama
a ja wczoraj czekalam do 24 az mala sie obudzi a ona dopiero o 1.30 sie obudzila pozniej o 5 , potem jeszcze o 7 i juz od tamtej pory niespi, teraz lezy sobie spokojnie w lozeczku i czekam az zacznie marudzic ze zmeczenia. Natalia uwielbia wkladac cala raczke do buzi i ja ssie, wyglada to tak jak bym jej jesc nie dawala:-D no i smok tez obowiazkowo musi byc przy usypianiu

Do góry