Ewa jestesmy z Toba!!! Kubuś to silny chlopczyk, bedzie wszystko dobrze!!!
ale sa rozkoszne Wasze Maluchy:-)
Kochane gdzie sa Wasze nazwiska,zebym mogla sobie dodac Was na nk?? o il epozwolicie- czesc mysle, ze odnalzlam:-)
wczoraj szczepienie- Boze jaks ie darl-zanosilo sie biedactwo, a wczesniej "podrywal" panie pielegniarki, usmiechami walil ,a one Mu taka krzywde zrobily;/
dzis u rodzicow....
ale tu mi dobrze;-)
jutro egzamin z prawa karnego- masakra... nie umiem wszystkiego... ale naprwde ostatnio jestem wykonczona.... patrzylam na objawy depresji poporodowej i duzo pasuje;/
Esti jesli chodzi o lezaczek, to te co tu sa z fishera w porownaniu z cenamiw USa sa strsznie drogie, za taki jak ja chce tu wychodzi 249zl,a tam 35$, wiec prosze siostre od 4 tyg,zeby mi kupila, fakt nie ma czasu,ael jak nie da rady to niech mi w koncu powie, bo wtedy to tu kupie, bo Julek juz jest na takim etapie i jak wlozylam Go kiedys u kolezanki to nie dosc,ze byl b zadowolony to jeszcze zasnal:-)
jesli chodzi o brzuch- mam okropny nie dosc ze flak to jeszcze te okropne rozstepy- laduje na rozne kremy, ampulki duzo kasy- zobaczymy efekty.... rece wygladaja jakbym nie wiem ile wazyla, biodra troche szersze, ale boczki- okropnosc...grrrrr.... zrobie zdjecie i zaloze sie,ze zadna z Was nie ma takich roztspeow jak ja;-)