reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
W domku esti. Na razie ma brać lekarstewka i się okaże co dalej. Dostaje żelazo i jakieś tam jeszcze specyfiki. Nawet kwas foliowy :confused: Tak sobie myślę czy go nie zacząć dokarmiać :confused: choć lekarz nic nie mówił. Ale ja też miałam anemię poporodową (Hgb 9,5). Może mój pokarm jest jakiś za słaby ?

Ewa jestesmy z Toba!!! Kubuś to silny chlopczyk, bedzie wszystko dobrze!!!
ale sa rozkoszne Wasze Maluchy:-)
Kochane gdzie sa Wasze nazwiska,zebym mogla sobie dodac Was na nk?? o il epozwolicie- czesc mysle, ze odnalzlam:-)
wczoraj szczepienie- Boze jaks ie darl-zanosilo sie biedactwo, a wczesniej "podrywal" panie pielegniarki, usmiechami walil ,a one Mu taka krzywde zrobily;/
dzis u rodzicow....
ale tu mi dobrze;-)
jutro egzamin z prawa karnego- masakra... nie umiem wszystkiego... ale naprwde ostatnio jestem wykonczona.... patrzylam na objawy depresji poporodowej i duzo pasuje;/
Esti jesli chodzi o lezaczek, to te co tu sa z fishera w porownaniu z cenamiw USa sa strsznie drogie, za taki jak ja chce tu wychodzi 249zl,a tam 35$, wiec prosze siostre od 4 tyg,zeby mi kupila, fakt nie ma czasu,ael jak nie da rady to niech mi w koncu powie, bo wtedy to tu kupie, bo Julek juz jest na takim etapie i jak wlozylam Go kiedys u kolezanki to nie dosc,ze byl b zadowolony to jeszcze zasnal:-)
jesli chodzi o brzuch- mam okropny nie dosc ze flak to jeszcze te okropne rozstepy- laduje na rozne kremy, ampulki duzo kasy- zobaczymy efekty.... rece wygladaja jakbym nie wiem ile wazyla, biodra troche szersze, ale boczki- okropnosc...grrrrr.... zrobie zdjecie i zaloze sie,ze zadna z Was nie ma takich roztspeow jak ja;-)

Ja czekam na karmienie do 24 i oglądam "Dziennik Bridget Jones":tak:
Ja ostatnio straciłam zapał do ćwiczeń..............po prostu jestem leniwa:-D
Chciałam się zapisać z małym na basen...ale Oliś ma atopowe zapalenie skóry więc odpada:-(

nie dziekuje Esti...
to niestety moje drugie podejscie.... ale pocieszam sie,ze nie bede sama gosciu ulal 88 osob- kolezanka,ktora wszystko ode mnie zerznela dostala 3- nic nie napisala sama.... ciulas!!! nienawidze czegos takiego!!!
juz mam dosc Kodeksow;/ grrr.... wogole wzielabym sobie dziekanke, ale zal mi....
Juleczek od tygodnia nie zasypia po kapieli, nie chce jesc po kapieli chcoiaz jest b glodny, ogolnie jak zasnie to budzi sie z przerazliwym placzem... ide z Nim do lekarza ale prywatnie znowu, bo moja w przychodni to wogole sie nie interesuje....
wogole to ma wodniaczki ponoc- ale ona sama nie wie... i takie u nas maja podejscie pediatrzy- jak nie zaplaciz to nic nie powiedza...grrrrr.....

reklama
Do góry